ŠPANCIRFEST

MAGIC NET – Španciraj u najbržoj domaćoj mreži

Magic Net nastavlja tradiciju i ponovno je sponzor varaždinskog Špancirfesta. Možete ih pronaći na sada već poznatoj lokaciji ispred Kino Gaj u Gajevoj ulici.

Magic Net nastavlja tradiciju i ponovno je sponzor varaždinskog Špancirfesta. Možete ih pronaći na sada već poznatoj lokaciji ispred Kino Gaj u Gajevoj ulici. Iskoristite priliku i odmah ugovorite najbržu optičku uslugu u gradu od 300 do čak 5000 Mbps i to sve bez ugovorne obveze!

Više o paketima -> https://mtnet.hr/?tab=solo#main

A ljubiteljima gejminga pružaju priliku da zaigraju razne online igrice u WHITE SHARK GAMING ZONI koju organiziraju u suradnji s tvrtkom ALPHA M te Tehnološkim parkom Varaždin, za one starije tu je i RETRO igraonica. 

– Nađite nas na staroj lokaciji ispred Kino Gaj u Gajevoj ulici. Ili zaigrajte igrice u WHITE SHARK GAMING ZONI – ističu iz Magic Neta.

Više o WHITE SHARK GAMING ZONI -> https://www.spancirfest.com/o-spancirfestu/gaming-zona/

Pratite Facebook stranicu Magic Neta i doznajte kada je najbolje vrijeme da navratite do štanda Magic Neta na ovogodišnjem Špancirfestu. Ugovorite novu uslugu, ili samo dođite na čašicu razgovora.

Posebno ističu, da ako navratite do štanda u društvu susjeda koji postane novi korisnik Magic Neta, možete ostvariti mjesec dana besplatnog Interneta.

– Za svakog novog korisnika koji se pridruži nama kao operateru možete ostvariti mjesec besplatnog interneta. Nađite još nekoga tko će nam se pridružiti kao korisnik i uživajte mjesec dana u besplatnom internetu! – pozivaju iz Magic Neta.

Više detalja o akciji –> https://mtnet.hr/blog/privatni/pomozi-susjedu-155/

Zato navratite od 23. 8. do 1. 9. 2024. do štanda najboljeg domaćeg telekoma te osigurajte si najbržu veze u gradu i šire!

Preporučeno
Najnovije