Špancir Walk & Rock

Metal, hardcore i punk u Elephantu prva dva dana Špancirfesta!

Špancir Walk & Rock se vraća i dovodi kultna imena sa scene. Evo popisa…

Malen ali žestok ogranak Špancirfesta, dvodnevni festival Špancir Walk & Rock, priprema se i ovoga ljeta. Za ljubitelje metala, hardcorea i punka rezervirana su prva dva dana najvećeg varaždinskog festivala, to su petak i subota, 23. i 24. kolovoza. U dvorištu Elephanta opet će nastupiti niz žestokih bendova. Prvi dan je posvećen metalu, drugi hardcoreu i punku.

Glavno ime prvoga dana je bend Po’ metra crijeva, rodonačelnici takozvanog ča-metala. Oduševili su publiku svojim nepretencioznim pristupom ovoj nerijetko rigidnoj vrsti glazbe spajajući tradicionalne istarske elemente, jednako i u tekstovima i u glazbi, s metalskom matricom. Organizatori ih najavljuju kao ‘čudovišnu senzacija Istre i Kvarnera’. Prve večeri, uz Po’ metra crijeva, nastupaju još i Terminal Disease (Slo) i Prosti Prst (Vž).

Drugi dan, prema zvučnosti imena, predvodi bend Deafness By Noise iz Samobora, koji iza sebe ima pune 33 godine glazbenog života na hardcore sceni. Uz ove veterane žanra u subotu sviraju još Dead Dog Summer (Čk) i za kraj – Partleki (Čk).

Više informacijama o ulaznicama i pretprodaji – uskoro, najavljuju organizatori.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije