NOVA SEZONA NA VRATIMA

PLESNI KLUB FEEL Upisi za novu sezonu 30. kolovoza za sve koji žele naučiti urbane plesne stilove!

Plesni klub Feel kreće s upisima, a upisati se mogu djeca od navršene treće godine pa nadalje.

Plesni Klub Feel postoji već više od 11 godina, a tijekom tog razdoblja aktivno podučava polaznike urbanim plesnim stilovima, kao što su Hip Hop, Street Show Dance te umjetnički plesni stil, Show Dance.

Vodi ga Romana Rod, koja je licencirana voditeljica plesnih tehnika, licencirana WADF sutkinja umjetničkih plesnih stilova, licencirana sutkinja urbanih plesnih stilova HPS-a, licencirana trenerica fitnessa za djecu, priznati koreograf od strane Europskog Plesnog Vijeća, voditeljica kluba, a po struci odgajatelj.

Plesni klub Feel, odnosno njihovi polaznici, uspješno ubiru visokoplasirana mjesta na međunarodnim natjecanjima unutar i van Hrvatske, što je potvrda dobrog rada i kvalitete.

Feelovci se natječu u solo, duo, trio izvedbama, dok su grupe i formacije itekakva konkurencija na svakom natjecanju.

Ova sezona otvara vrata i rekreacijskom timu, koji će okupljati plesačice i plesače starije od 25 godina, pod nazivom Feel Active koju će voditi iskusna trenerica i koreograf, Melani Milec.

Već poznati timovi Feel The Best, Feel Cicibani, Feel Hop, Feel Fancy, Feel Fantastic, Feel Groove, Feel Move, Feel The Best, solo točke Feel Top, Feel Missy, Feel To Kill, Feel Nice, Feel Up, Feel It, Feel Funky predstavti će svoje višestruko nagrađivane koreografije, u četvrtak 29. kolovoza, u srcu grada Varaždina, na Korzu.

PK FEEL nudi profesionalno pedagoški pristup svakom djetetu, a u klub se pozivaju djeca od tri godine na dalje.

Upisi će se vršiti u petak, 30. kolovoza 2024., od 17 do 19 sati, u maloj dvorani VI. OŠ Varaždin, dok će sezona početi u ponedjeljak, 2. rujna 2024. prema rasporedu koji će biti objavljen odmah nakon upisa.

Svi zainteresirani, mogu se predbilježiti putem sjedeće forme;

PRIJAVA –> https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfmEAnc9TZnaAIYt-bQGHea-K8hsBSARkBOGaecMWf8wXkHXg/.

Možete im se javiti i na e-mail rromana80@gmail.com, odnosno telefon 0916336936 (Romana Rod) gdje će vam odgovoriti na sva pitanja. A možete im se javiti i putem Facebook stranice –> https://www.facebook.com/profile.php?id=100064551947808

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije