Pripreme za SP

Na Špancirfestu se prvi put predstavlja Hrvatski rukometni savez

Varaždin će biti jedan od gradova domaćina utakmica Svjetskog prvenstva sljedeće godine.

Po prvi put na Špancirfestu se predstavlja Hrvatski rukometni savez. Razlog je i više nego dobar – u siječnju iduće godine Varaždin će biti jedan od gradova domaćina utakmica Svjetskog rukometnog prvenstva koje zajednički organiziraju Hrvatska, Danska i Norveška.

Osim predstavljanja gradova domaćina, na štandu na Trgu slobode, možete se uključiti u zabavnu igru pucanja na gol s bogatim nagradama, ali i upoznati se s projektom “Vrtko“ koji HRS provodi s Europskom rukometnom federacijom.

 Tim povodom ovog su vikenda štand HRS-a posjetila djeca iz Bjelovara koja sudjeluju u projektu i od najranijih dana usvajaju rukometne vještine. Također, na štandu možete kupiti ulaznice za Svjetsko prvenstvo 2025. godine po akcijskoj cijeni s popustom od 10 posto, ali i ulaznice za kvalifikacijski susret za EURO 2026. između Hrvatske i Belgije, koji se igra u varaždinskoj Areni 7. studenog 2024. godine.

Gosti Špancirfesta ovih će dana biti i trener reprezentacije Denis Špoljarić, nekoliko hrvatskih reprezentativki s izbornikom Ivicom Obrvanom, članovi naše juniorske reprezentacije iz redova GRK Varaždin kao i čelni ljudi Hrvatskog rukometnog saveza. Štand je otvoren svakodnevno od 18 do 22 sata, a subotom i nedjeljom i u prijepodnevnom terminu od 9 do 12 sati. 

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije