Lasagna dolazi

Baby Lasagna iz Umaga: ‘Zvali su me sa Špancirfesta, pitaju mogu li povećati minutažu’

Baby Lasagna uskoro stiže u Varaždin, pun dojmova s festivala u rodnom gradu.

Proteklog petka, 23. kolovoza, Baby Lasagna nastupio je u Umagu na Pandemonium festival, koji se održava pod sloganom ‘najgori festival ikad’.

Samo iznenađenje bio je i Lasagna, kojeg organizatori nisu htjeli otkriti publici gotovo do posljednjeg trenutka , ali ‘najgori izvođač ikad’ stupio je na ‘najgoru pozornicu ikad’, visoku samo 10 centimetara. Tamo je i bio kolega Zoran Stajčić s portala Ravno do dna i izvijestio o tome što se događalo.

Također, bila je zanimljiva jedna izjava Baby Lasagne, vrlo vjerojatna ‘najgora ikad’.

– Nedavno su me zvali ljudi sa Špancirfesta i pitali mogu li svoju koncertu minutažu od 30 minuta povećati na 40 minuta. Organizatori Pandemoniuma su me pak pitali mogu li minutažu od 30 minuta skratiti na 20 minuta – rekao je publici u oduševljenju Baby Lasagna nakon prve izvedene pjesme te večeri na Opera stageu, popevši se na bas kutije dok je glavom skoro dodirivao strop tende, a potom je uzviknuo: – Ovo je moj najgori koncert ikad! – opisao je situaciju Stajčić. Također, nije odsvirao ni svoju ‘najgoru pjesmu ikad’, ‘zloglasnu’ ‘Rim Tim Tagi Dim’.

Nije ni ovo najbolja najava velikog koncerta Baby Lasagne na Špancirfestu. Održat će se na najvećoj pozornici festivala dobrih emocija u utorak, 27. kolovoza od 21 sat. Predgrupa je varaždinski Dodger Artfool koji startaju u 20 sati.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije