špancirfest

Svi programi Glazbene klinike ipak će biti izvedeni, evo koja je nova lokacija za koncerte

Besplatne radionice za klince i dalje će se održati u Gajevoj ulici.

Iz Turističke zajednice grada Varaždina izvijestili su kako zbog velikog interesa, ali i želje kako organizatora Špancirfesta tako i izvođača da kompletni program Glazbene Klinike bude realiziran, koncertni program Glazbene Klinike seli na novu lokaciju na Trg slobode.

– Svojom odličnom svirkom i rastućom popularnosti, prerasli su dosadašnji prostor u Gajevoj ulici u kojem će tijekom današnjeg i sutrašnjeg dana i dalje biti održane besplatne glazbene radionice za djecu i odrasle početnike – poručili su iz Turističke zajednice.

Večeras (31. kolovoza) od 21 sat na Trgu slobode zabavljat će vas Fakustix, dok sutra (1. rujna) od 21 sat podržite mladi varaždinski bend Black Jack, koji će na novoj lokaciji, poručuju iz Turističke zajednice, imati primjerene tehničke i logističke uvjete za svoj nastup.

Odluke su ovo koje su uslijedile nakon jučerašnje objave Glazbene klinike u kojoj su kazali kako je zbog žalbi da su ‘preglasni i stvaraju gužvu’ otkazano nekoliko nastupa.

Izazvalo je to nezadovoljstvo brojnih građana koji su kazali kako je apsurdno tražiti od uličnog festivala čiji je glazba sastavni dio da bude tih i bez gužve.

Objavu Glazbene klinike prenosimo u nastavku.

‘Kao što smo već na žalost najavljivali posljednjih dana, neke planirane svirke na našoj uličnoj pozornici smo primorani otkazati zbog prigovora zakupaca štandova i susjeda da su naši sadržaji na punktu Glazbene Klinike preglasni i da se stvara gužva. Tako je na žalost i s večerašnjom planiranom svirkom varaždinskog benda Black Jack, jer nismo uspjeli osigurati “tišu” svirku i uvjete koji bi zadooljavali kvalitetnu izvedbu ovog sjajnog mladog benda. Bit će još prilike za svirku Black Jack-a jer smo tek započeli krasnu suradnju. Žao nam je ekipa, ali vaše vrijeme ionako tek dolazi, i čim budu uvjeti za to, družimo se!’, objavljeno je na Facebook stranici Glazbene klinike.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije