Grad Ludbreg

Sportski Ludbreg: Biciklijada sa startom u Centru svijeta i Kros liga na Otoku mladosti

Sjajna stvar za ljubitelje biciklizma i trčanja.

Športsko rekreativno društvo BSV Ludbreg najavljuje dva sportska događanja koja će se održati ovog rujna i listopada u Ludbregu: CrazyHill° Bic biciklijadu sa startom u Centru svijeta i Kros ligu Ludbreg 2024 na Otoku Mladosti. Pozivaju sve ljubitelje biciklizma i trčanja da se prijave i sudjeluju u ovim uzbudljivim natjecanjima.

CrazyHill° Bic Biciklijada

U nedjelju, 15. rujna 2024., Ludbreg će biti domaćin biciklijade CrazyHill° Bic, koja nudi vožnju od 100 km po prekrasnim krajolicima Ludbrega. Biciklijada je otvorena za sve bicikliste, a još uvijek ima nekoliko slobodnih mjesta.

Raspored događanja:

09:30 – 10:30: Prijave i registracija sudionika

10:00 – 11:00: Start biciklijade (klizni start – svaki sudionik bira vrijeme starta prema svojim mogućnostima i želji, uz poštivanje zadanih limita)

14:00 – 20:00: Zakuska i after party uz svirku Matije McCromadda Stepana

Prijave su još uvijek otvorene, pa pozivamo sve zainteresirane da se prijave i pridruže ovoj jedinstvenoj biciklističkoj avanturi.

Kros liga Ludbreg 2024

Na Otoku Mladosti u Ludbregu svake će se srijede od 11. rujna do 23. listopada 2024. u 18:00 sati održavati serija uzbudljivih utrka u sklopu Kros lige Ludbreg 2024. Trkači svih dobnih skupina mogu birati između tri različite staze, prilagođene njihovim sposobnostima:

Staza 1,6 km (makadam) – za dječake i djevojčice (10-15 godina)

Staza 4,3 km (makadam i zemljana podloga) – za seniore, seniorke i veterane (16+ godina)

Staza 7,8 km (makadam, asfalt i zemljana podloga) – za seniore i veterane (16+ godina)

Prijave: Prijave se vrše na dan utrke, pola sata prije starta.

Startnina: 20,00 € za sudjelovanje u svih 7 kola odjednom ili 5,00 € po kolu. Djeca (10-15 godina) plaćaju 5,00 € za svih 7 kola. Natjecatelji koji nemaju startni broj od prethodnih godina plaćaju dodatnih 2,00 € za novi trajni startni broj.

Nagrade: Medalje za troje prvoplasiranih u svim kategorijama te pehari za ukupne pobjednike u muškoj i ženskoj konkurenciji na dužim stazama. Prigodni pokloni za sve koji nastupe na najmanje 5 kola!

Sve dodatne informacije mogu se pronaći na Facebook stranici ŠRD BSV Ludbreg.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije