TRASH FILM FESTIVAL

La Folee i The Burners sviraju u petak u Elephantu

Pet
13
13. rujna
21:00
Elephant bar
Graberje 2
Varaždin
događaj je prošao

Ivanka Mazurkijević i bračni par Sanja i Mario Fišter jezgra su sastava La Folee.

Loading Događaji

U popratnom programu Trash Film Festivala na terasi Caffe Bara Elephant u petak, 13. rujna, 21 sat počinje koncert na kojem će svirati najprije The Burners, a potom La Folee, od 22.15.

La Folee je mix glazbenika i prijatelja koji se vrti oko Ivanke Mazurkijević, Sanje i Maria Fištera. Svoju ska/punk/rock avanturu počeli su davnih 90-ih iz spontanog sviruckanja i pjevuckanja u fazama njihovog zajedničkog života u tada vrlo uzbudljivom istočnom Berlinu. Ivanku svi znaju kao karizmatičnu frontmanicu Stampeda, a kasnije je s Mrletom iz Let 3 započela različite projekte kao MrLee & IvaneSkv. te radi glazbu i pjeva za brojne kazališne predstave. Mario je samozatajni bivši član pionirskih punk bendova Generali, Patareni i Motus, kao i DGBB (Društvo Graditelja Bolje Budućnosti). Sanja je uspješno završila svoj studij klasičnih udaraljka na berlinskoj glazbenoj akademiji, gdje danas radi kao profesorica. Inspiriran žestokom i melodioznom glazbom, objavljen je prvi album na vinilu i CD-u, “The Way Up”, koji je zbirka songova nastalih između 1993. i 2021.

The Burners čine iskusne varaždinske rock snage udružene za TFF XIX prigodu. “Svojim mističnim rock izvedbama zatitrat će vašu dušu i protresti vaše tijelo”, stoji u najavi.

Najnovije