naj radnik

I ove godine bira se Naj radnik Hrvatske, u užem krugu i jedna kandidatkinja iz Sračinca

Sretno!

Mali svjetionik i ove godine traži najradnika! Riječ je o projektu u sferi društveno odgovornog poslovanja čiji je cilj naći i nagraditi Naj radnika u Hrvatskoj s 15.000 €.

– Mi vjerujemo u važnost svih ljudi, bez obzira čime se bave. Ako na bilo koji način motiviraju druge i potiču optimizam svojim osobinama, u svom radnom okruženju, njihova priča zaslužuje biti ispričana! Želimo u prvi plan staviti jednostavne i vrijedne ljude koji su postojani i ustrajni u poštenom radu jer nas te vrijednosti, kada bi ušle u naviku cijele države, mogu izvesti iz krize. Ali trebaju nam živi primjeri koji će nas nadahnuti i pokrenuti, trebaju nam svjetionici – poručuju organizatori.

Jedna od kandidatkinja za ovogodišnjeg Naj radnika je i Mateja Ivančić iz Sračinca.

Osoba koja ju je prijavila ovako ju je opisala: “Neprekidan entuzijast, ambiciozna i osoba uvijek željna novih znanja, Mateja je osoba kojoj je 24 sata dnevno definitivno premalo vremena da ostvari sve ono što bi željela. Izuzev Pravnog i Ekonomskog fakulteta, Sveučilište Sjever je treća obrazovna ustanova koju pohađa ili je pohađala. Sommelier prve razine, član Hrvatskog kluba sommeliera, nositelj WSET diplome za jaka alkoholna pića, prethodno dobitnica Dekanove nagrade, sudionik brojnih CASE study natjecanja, Mateja je uza sve navedeno danas i vlasnica obrta koji promiče i brendira Sjever Hrvatske kroz djelatnosti kojima se ljudi koji ovdje žive bave. Promicatelj najvećih vrijednosti Sjevera Hrvatske, danas je i polaznica Akademije za žene poduzetnice u organizaciji Američke ambasade u Hrvatskoj i EFRI-ja koji su njezinu priču sa Sjeverom prepoznali kao nešto iznimno. Kao strastveni ljubitelj vina organizira vinske gradove gdje promiče vinogradarstvo Sjevera i vinare, a organizira i Mind the Gap konferenciju.”

Nagrada ovogodišnjem pobjedniku biti će 15.000 €, a svim preostalim kandidatima finalistima 1.000 €.

Svečano proglašenje i dodjela nagrada biti će održani u sklopu konferencije Global Leadership Summit u Zagrebu 8. studenoga 2024.

Ostali kandidati su:

Preporučeno
Najnovije