nogomet

NK Bednja Beletinec nakon povijesnog uspjeha: ‘Podigli smo ljestvicu za jednu razinu više’

Sada slijedi NK Rijeka!

NK Bednja Beletinec postigla je u srijedu fantastičan rezultat pobijedivši Belišće u šesnaestini Hrvatskog nogometnog kupa.

Bila je to samo potvrda odlične forme koju je Bednja Beletinec pokazala i u pretkolu gdje je pobijedila riječki Orijent.

Nakon utakmice, na službenoj Facebook stranici osvrnuli su se na postignut rezultat.

‘Osmina finala kupa je po prvi put u Beletincu. Nakon još jedne odlične predstave naših igrača možemo biti ponosni. Odlična igra od prve minute nije dala puno šansi gostima iz Belišča da ostvare povoljan rezultat. Teško je izdvojiti bilo kojeg igrača jer ekipa je zajedništvom i borbenošću dominirala cijelu utakmicu. Trud ekipe u pogotke su pretvorili Kulji, Puškadija i Mateus.

Moramo se pohvaliti da smo jedan od rijetkih amaterskih klubova koji uspijeva u kontinuitetu postizati takve rezultate u kup natjecanju. Do sad smo bili zaustavljani stepenicu prije i sa tim rezultatima smo bili najuspješniji klub u našoj županiji, a sa ovim rezultatom smo podigli ljestvicu za jednu višu razinu i ulazimo u povijest.
Zahvaljujemo svim ljudima koji godinama stoje iza ovog uspješnog projekta.

Čestitamo treneru i igračima koji su svojim trudom i radom došli do ovog rezultata.

U osmini finala dolazi u Beletinec ekipa Nk Rijeke koju smo već imali priliku ugostiti prije nekoliko godina’, napisali su iz NK Bednja Beletinec.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije