NK Varteks

Varteks dočekuje Slatinu; Telebar: ‘Samo se nas pita u ovoj utakmici’

Utakmica će se igrati u Nedelišću.

Nogometaši Varteksa u subotu će ugostiti Slatinu, petog ‘novajliju’ u prvih pet kola u ligi, a u susret Bumbari ulaze kao papirnati favoriti.

Ipak, ‘papir’ ne znači ništa, igra samo ono prikazano na zelenom travnjaku, a Varteksovci iz dvije posljednje utakmice imaju gol razliku 0:8, i svih šest bodova.

Utakmica će se igrati u Nedelišću, na SRC Trate s početkom u 16:30, jer je Sloboda zauzeta radi prvenstva Hrvatske.

Subotnji protivnik, Slatina je skupila četiri boda, iz četiri utakmice, a u Varaždin, pardon Nedelišće, sigurno ne dolazi s bijelom zastavom.

Dobra vijest za trenera Beseka svakako je povratak Davora Telebara u igrački kadar. Gostovanje u Predavcu ovaj mladi bočni igrač propustio je, radi kartona. Vrlo je neobična, kuriozitetna situacija da u prve tri utakmice u svakoj dobiješ karton.

– Pa da, to mi se još nije dogodilo, je malo neobično, ali moglo se bez najmanje dva od ta tri kartona. Šteta, posebno za ovaj posljednji, koji je dobiven kada je utakmica već bila odlučena – kazao je Telebar.

A upravo posljednju domaću utakmicu je odradio odlično. Načeo je goste iz Nedelišća, u akciji koja je započela i završila s njim.

– Da, dobro je bilo, odnio sam loptu u duelu, istrčao do kraja, i eto, našao sam se u pravoj situaciji, bio na pravom mjestu pa me i nagradilo golom – ističe Telebar te nastavlja.

– Mislim da smo stvarno dobro ušli u utakmicu, i tako trebamo svaku utakmicu – ističe Telebar, koji ove sezone igra malo desnog, malo lijevog beka.

– Nema to puno veze, igranje na invertiranim pozicijama je danas sasvim normalno, igrat ću što god treba – smatra desni i lijevi bek Varteksa, pristigao ovog ljeta iz Poleta, a radi dolaska u redove Bumbara nije požalio.

Odličan rad rezultirao je s gol razlikom od čak 8:0 u posljednje dvije utakmice, a Bumbari se nadaju i nastaviti niz, ove subote protiv Slatine.

– Nova ekipa, peta utakmica s novajlijama, na nama je da krenemo od prve minute, samo se nas pita u ovoj utakmici. Nećemo moći igrati na Slobodi, ali nema veze, u Nedelišću je odlično igralište, a i blizu je, stoga se nadam da će doći i naša publika – ističe Telebar.

A samo par dana nakon Slatine, slijedi Osijek, u šesnaestini finala kupa.

– Odmah nakon Slatine nam dolazi Osijek, o kojem ne moramo trošiti riječi. Idemo samo probati odigrati što je bolje moguće, naša publika bi trebala doći u velikom broju, i sigurno ćemo ostaviti srce na terenu – zaključuje Telebar.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije