Gradska tržnica Varaždin

Dani Varaždinskog placa počinju danas uz Plac Tanc

Doživite noćni život na varaždinskom placu.

Spremite se za vrhunsku hranu, druženje i obilje zabave jer Gradska tržnica donosi bogat dvodnevni program za sve generacije.

Petak – PLAC TANC

Večeras od 18 do 23 sata doživite varaždinsku tržnicu u jedinstvenom večernjem izdanju! PLAC TANC donosi modernu i neformalnu street food kulturu, uz hranu koja će se hrana pripremati i posluživati na klupama tržnice, a posjetitelji će delicije moći kušati i “s nogu”. Restorani poput Augusta, Masnog Brka i Banus Grilla oduševit će prisutne  raznolikom ponudom gurmanskih specijaliteta, poput pulled porka, dimljenih rebarca i ćevapa. Za ljubitelje pića tu su Medina Škrinja / CRAFT PLATZ sa svojom ponudom posebnih piva, Caffe Bar My Way s koktelima te Saperlot Craft Brewery koji će predstaviti svoju craft ponudu ginova. Za glazbeni ugođaj zadužen je DJ Vedran Vujec koji će cijelu večer održavati atmosferu  plesnim hitovima, a druženje će potrajati sve do 23 sata.

Subota – KOTLOVINA FEST

Subota je rezervirana za ljubitelje kotlovine koji od 08:30 do 13 sati mogu pratiti natjecanje majstora kotlovine na Kotlovina Festu na kojem će najvještiji kuhari odmjeriti snage.  Tri najbolje ekipe osvojit će vrijedne nagrade, a kotlovina će se nakon ocjenjivanja nuditi po simboličnoj cijeni. Sav prihod ide u humanitarne svrhe – za nabavku kombi vozila Društva osoba s invaliditetom Varaždin.

Za subotnju zabavu tu su TS Sedef i CTK Varaždin, a najmlađe čeka DJEČJI KUTAK s besplatnom radionicom ‘Od placa do faca’ od 10 do 11 sati. Mališani  će izrađivati portrete od filcanog voća i povrća pod vodstvom kustosice, pedagoginje Jelene Petković iz Gradskog muzeja Varaždin.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije