DGK Lagoda

Disc golf klub Lagoda: Završena sezona rekreativne disc golf lige

S dolaskom hladnijih dana, disc golf entuzijasti neće ostati bez prilike za igru.

Još jedna uzbudljiva sezona rekreativne disc golf lige, koju organizira Disc Golf Klub Lagoda, uspješno je privedena kraju. Liga se igrala na terenu u šumici uz Vodovodnu ulicu i Gradsko groblje u Varaždinu, a natjecanja su se održavala jednom tjedno, srijedom poslijepodne.

Sezona, koja je započela 7. kolovoza, obuhvatila je ukupno 8 kola, a ove godine postavljen je novi rekord po broju sudionika. Čak 34 igračice i igrača različitih dobnih skupina pridružilo se natjecanju, od entuzijasta mlađih od 10 godina pa sve do veterana u sedamdesetim godinama. Disc golf je postao ne samo sport, već i odlična prilika za druženje i rekreaciju ljudi svih generacija.

Posebno ističemo suradnju s udrugom umirovljenika Futur Egzaktni, čiji su članovi imali priliku uživati u disc golf rekreaciji sat vremena prije svakog natjecanja, uz stručno vodstvo.

Najbolji igrači ove sezone su:

Danica Pajtak – pobjednica ženske lige,

Adrian Dimovski – pobjednik juniorske lige,

Aleksandar Aki Vucković – prvak prve lige,

Marko Skok – prvak druge lige,

Michael Vazgeč – prvak treće lige.

S dolaskom hladnijih dana, disc golf entuzijasti neće ostati bez prilike za igru. Već idući tjedan, u srijedu 2. listopada s početkom u 17 sati, započinje četvrta i posljednja sezona ovogodišnje rekreativne lige, koja će trajati 8 kola. Organizatori pozivaju sve zainteresirane da im se pridruže – bilo kao sudionici rekreacije za umirovljenike u 16 sati, bilo kao natjecatelji u ligi s početkom u 17 sati. Više informacija potražite na web stranici.

Preporučeno
Najnovije