PLESNI KLUB FEEL

Najavljen prvi Feel Hip Hop Battle, održat će se 19. listopada

Plesni klub Feel najavljuje novo natjecanje - 'borbu' u hiphopu, urbanom plesnom stilu, jedan na jedan.

Plesni Klub Feel, koji već jedanaest godina djeluje na području Varaždinske županije, i ove godine u svojim redovima ima kvalitetne plesače urbanih plesnih stilova te bilježi uspjehe.

Voditeljica kluba Romana Rod, nakon prošlogodišnjeg uspješno organiziranog plesnog natjecanja Feel Dance Varaždin – koji će se ove godine održati također u sportskoj dvorani Graberje u Varaždinu, 9. studenoga – najavljuje još jedno događanje. Riječ je o plesnom natjecanju pod nazivom Feel Hip Hop Battle, jedan na jedan.

“Kako postoji battle jedan na jedan u beatboxu, MC-u, tako postoji i u plesu, u našem slučaju hip hopu kao urbanom plesnom stilu”, ukratko nam je objasnila Romana Rod.

Plesači će za prvi puta biti iz bliže okolice – Zagreba, Novog Marofa, Križevaca i, naravno, Varaždina.

Uz live DJ-a, Kay Zrilla, na otvorenje stiže mladi varaždinski reper Djare. Natjecanje će ocjenjivati sudački panel od troje sudaca: Karmen Maršić Ferenčina, vlasnica plesnog studia Spinbox iz Novog Marofa, breaker Zlatko Tomašić iz Čakovca, trener brakinga u PK Feelu, te Toni Vrdoljak, trener i koreograf Scorpio Dance Team Zagreb. Za ton i rasvjetu zadužen je dugogodišnji partner S light production, obradu podataka radi Furaj team Dominik, za fotografiju i video zadužena je Apera Media.

Natjecatelji će biti upareni prema dobnoj skupini te će u dva izlaska od 30 sekundi, na odabranu pjesmu i ritam kojeg će zadati DJ, pokazati svoj freestyle. Prema odluci sudaca, samo jedan će se natjecati u daljnjoj borbi, na ispadanje, sve do pobjednika koji osvaja zlatni pehar.

Battle je prvenstveno prilagođen plesačima početnicima, kojima je potrebno samopouzdanje, ali i onim naprednima, koji će putem ovog natjecanja, ‘razbiti’ prvu tremu prije početka natjecateljske, timske sezone.

Feel Hip Hop održati će se u Varaždinskim Toplicama, u subotu, 19. listopada, točnije, u sportskoj dvorani Osnovne škole Svibovec s početkom u 13 sati.

Gledateljima će vrata biti otvorena od 12 sati i uz simboličnu ulaznicu od 5 eura moći će uživati u prvom Hip Hop Battleu, koji se planira održavati tradicionalno.

U klubu zahvaljuju gradonačelnici Grada Varaždinske Toplice Dragici Ratković na podršci te na osiguranim sredstvima za battle, ravnateljici Osnovne škole Svibovec, Meliti Mesarić, koja je dopustila da se ovaj plesni projekt održi u srcu Svibovca.

Prijave za battle još uvijek su otvorene. Svi klubovi urbanih plesnih stilova, svoje plesače početnike, a i one napredne, mogu prijaviti na https://slydance.org/

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije