Općina Martijanec

Stolnoteniski turnir ‘Sudovčina 2024’ okupio izvrsne stolnotenisače iz čak tri županije

Načelnik Općine Martijanec Branimir Nađ posebno je pohvalio ŠRU Sudovčina za izvanrednu prezentaciju ne samo udruge, već i općine Martijanec.

Protekli vikend Sudovčina je bila domaćin tradicionalnog stolnoteniskog turnira „Sudovčina 2024” koji je ove godine okupio sportaše iz tri različite županije – Varaždinske, Međimurske i Koprivničko-križevačke. Zahvaljujući predanosti i organizaciji Športsko-rekreacijske udruge „Sudovčina“, turnir je protekao u pravom sportskom ozračju, pružajući natjecateljima priliku za sudjelovanje u mečevima, ali i druženje s kolegama iz različitih dijelova županija.

Subotnji turnir bio je obilježen vrhunskim mečevima gdje su se istaknuli neki od najboljih stolnotenisača iz okolice. Prvo mjesto osvojio je Igor Vesenjak iz Varaždina, koji je svojim preciznim udarcima i dobrim pristupom osigurao pobjedu. Drugo mjesto zauzeo je Dario Grd, također iz Varaždina, dok je treće pripalo Patriku Bašnecu iz Goričana. Na četvrtoj poziciji završio je Zoran Herak iz Ludbreškog Ivanca.

Turnir se održao u prostorima udruge gdje su natjecatelji imali na raspolaganju tri profesionalna stola, a mečevi su se odvijali pod strogim okom sudaca koji su osigurali da svaki dvoboj prođe fer i korektno. Na turniru su sudjelovali igrači svih dobnih skupina, od iskusnijih starijih do mlađih stolnotenisača čime je ovaj sportski događaj postao pravi primjer međugeneracijske suradnje i pravog natjecateljskog duha. Za pobjednike su bili pripremljeni pehari, simboli njihovih postignuća, a svi sudionici izrazili su zadovoljstvo organizacijom i atmosferom koja je vladala tijekom cijelog dana.

Izvrsna organizacija

Načelnik Općine Martijanec Branimir Nađ posebno je pohvalio ŠRU Sudovčina za izvanrednu prezentaciju ne samo udruge, već i Općine Martijanec.

– Stolnoteniski turnir ponovno je uspješno završen, a mi smo izuzetno ponosni što smo uspjeli okupiti sportaše iz Varaždinske, Međimurske i Koprivničko-križevačke županije. Ovo nije samo znak izvrsne organizacije od strane naše ŠRU „Sudovčina“, već i dokaz da sport u našoj Općini ima značajnu ulogu u povezivanju zajednica i promicanju zdravog načina života. Vjerujem da će ovaj turnir nastaviti rasti i u godinama koje dolaze te postati prepoznatljiv ne samo na lokalnoj, nego i regionalnoj razini. Organizatori su dali sve od sebe da ovaj događaj prođe u najboljem redu, a sudeći po reakcijama natjecatelja, mislim da smo u tome i uspjeli. Svima čestitam na izvrsnim rezultatima, a posebno pobjednicima koji su svojim trudom zaslužili pehare. Veselim se novim sportskim susretima i vjerujem da ćemo se iduće godine ponovno okupiti ovdje u Sudovčini, u još većem broju – izjavio je načelnik Branimir Nađ.

Nakon svečanog završetka turnira, sudionici su se nastavili družiti u prijateljskoj atmosferi, a cijeli događaj dodatno je ojačao odnose među lokalnim sportašima.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije