Općina Maruševec

Maruševečki načelnik uputio čestitku povodom Svjetskog dana učitelja

Svjetski dan učitelja obilježava se 5. listopada.

Načelnik Općine Maruševec Mario Klapša uputio je čestitku povodom Svjetskog dana učitelja te je u nastavku prenosimo u cijelosti.

‘Poštovani učitelji, odgajatelji, nastavnici, profesori i stručni suradnici,

Povodom obilježavanja Svjetskog dana učitelja 5. listopada, u ime Općine Maruševec i u svoje osobno, upućujem vam iskrene čestitke i izraze duboke zahvalnosti za vaš predan rad i ustrajan doprinos u obrazovanju naše djece.

Vaša uloga u našem je društvu od izuzetne važnosti jer vi ste oni koji svojim trudom i znanjem oblikujete budućnost i postavljate temelje za bolje sutra.

Svoje učitelje iz svojih školskih dana svi mi pamtimo, a danas se sa zahvalnošću sjećamo strpljenja i bezgranične ljubavi koju su nam podarili. Učitelji nam nisu samo prenosili znanje, već nas i učili da budemo dobri i odgovorni ljudi. Zato nikada ne smijemo zaboraviti kako je vaša uloga u životima svih nas, ali i u našem društvu, od posebnog značaja.

Kroz stalne izazove i promjene, vi ste konstantna snaga koja s ljubavlju i nesebičnošću usmjerava mlade generacije ka uspjehu o čemu govore i brojne nagrade naših učenika. Svake nas godine razveselite s najuspješnijim učenicima i mentorima koji ostvaruju vrhunske rezultate na natjecanjima i na tome vam još jednom čestitam. Čestitam i ravnateljima na uspješnom vođenju škola i školskih kolektiva.

Vaš trud, profesionalizam i posvećenost svakom našem djetetu nadahnjuju i služe kao primjer svim članovima i skupinama naše zajednice. Zbog toga vam iskazujem duboko poštovanje i zahvalnost. Odgoj i obrazovanje je ozbiljan i dugotrajan proces za koji ne sumnjam da ćete vrhunski obaviti i pritom ga obogatiti svojim znanjima, vještinama kao i društvenim vrijednostima

Želim vam puno zdravlja i uspjeha u vašem daljnjem radu, te da uz svoju nepresušnu kreativnost i dalje ostanete izvor inspiracije i podrške našim školarcima u čemu će vam Općina Maruševec i dalje biti vjeran pratitelj i oslonac.

Sretan vam vaš dan, sretan vam Svjetski dan učitelja!’, poručio je Mario Klapša.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije