JEDINSTVENI EVENT

Nemojte propustiti priliku za savršenu subotnju zabavu – prijavite se na Wine & Walk Ludbreg čim prije!

Nakon rasprodane Cestice, Wine & Walk će se krajem listopada održati i u Ludregu. U tijeku su prijave, mjesta je sve manje, požurite!

Nakon rasprodanog i veselog Wine & Walk Cestica, već u subotu 26.10.2024., stiže nova prilika za provođenje predivne, aktivne, ukusne i zabavne subote – jesensko izdanje legendarnog Wine & Walk Ludbreg.

Wine & Walk Ludbreg događanje je osmišljeno na način da sudionici, koji u startnom paketu dobiju čašu i praktičnu torbicu za njezino nošenje, hodaju unaprijed pripremljenom, dobro označenom i 12-tak kilometara dugom rutom te obilaze degustacijske punktove ludbreških vinara na kojima kušaju njihova probrana vina i autentične domaće zalogaje.

Po povratku na start čeka ih završni punkt u velikom šatoru na kojem mogu preuzeti usput kupljena vina, još nešto pojesti i popiti te se zabaviti na veseloj zabavi uz live svirku za koju će ove jeseni biti zadužen sjajni bend Gentleman’s Club.

Kotizacija uključuje čak 8 vinskih degustacijskih punktova s 15-tak različitih probranih vina lokalnih vinara, a na svakom od njih bit će pripremljeni i neki ‘zalogajčići’. Naravno i svu ostalu logistiku, prijevoz autobusima do prvog degustacijskog punkta te veliku završnu zabavu na Otoku mladosti, uz svirku banda Gentleman’s Club.

I naravno, sve ono što se ne može kupiti novcem, a to je beskonačni broj osmijeha i neponovljiva pozitivna Wine & Walk atmosferu

Sve informacije o Wine & Walk Ludbreg možete pratiti na službenoj web stranici događanja -> https://wineandwalk.hr

Požurite s prijavama! Broj sudionika ograničen je, a slobodnih je mjesta sve manje!

Link za prijavu -> https://wineandwalk.hr/prijave/

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije