teška nesreća

NOVI DETALJI Vozačica koja koja je naletjela na pješaka u Sračincu bila je pod utjecajem alkohola. Sud joj odredio istražni zatvor u vlastitoj kući?

Navodi se i razlog zbog kojeg je izgubila vozačku dozvolu.

24 sata iznijela su nove detalje vezane za nesreću koja se dogodila u petak, 11. listopada, u Sračincu, a u kojoj je smrtno stradao 48-godišnji pješak.

Prema 24 sata, vozačici je nakon nesreće izmjereno 0,22 promila alkohola u krvi. Valja istaknuti da policija u svojem službenom priopćenju nije napisala da je vozačica bila pod utjecajem alkohola. Priopćenje je poslano u nedjelju poslijepodne, a nesreća se dogodila u petak u večernjim satima.

Dodatno navode da joj je Županijski sud u Varaždinu odredio istražni zatvor u kući u kojoj živi.

Podsjetimo, prometna nesreća dogodila se u petak, 11. listopada, oko 22.55 sati u Varaždinskoj ulici u Sračincu. Pješak se kretao južnim nogostupom i započeo prelaziti kolnik na mjestu gdje nema obilježenog pješačkog prijelaza, a da se pritom nije uvjerio da to može učiniti na siguran način. U tom trenutku na njega je naletjelo osobno vozilo kojim je upravljala 34-godišnjakinja iz smjera Varaždina prema Majerju. Pješak je uslijed udara odbačen na južnu prometnu traku i zadobio ozljede zbog kojih je kasnije preminuo u Općoj bolnici Varaždin. Nakon nesreće, vozačica je napustila mjesto događaja bez obavještavanja policije ili pružanja pomoći ozlijeđenom pješaku, a policija ju je naknadno pronašla na adresi stanovanja.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije