Grad Varaždin

Trofej grada Varaždina 2024: Plesni spektakl oduševio brojne gledatelje

Trofej grada Varaždina okupio je preko 600 sudionika svih dobnih skupina iz više od deset zemalja svijeta.

U Sportskoj dvorani Graberje u subotu i nedjelju se održalo spektakularno plesno natjecanje Trofej grada Varaždina 2024 u organizaciji Sportskog plesnog kluba Valcer te u suorganizaciji Plesnog kluba Takt i Hrvatskog sportskog plesnog saveza. Pokrovitelj natjecanja je Grad Varaždin uz potporu Zajednice sportskih udruga grada Varaždina, Sportske zajednice Varaždinske županije te Turističke zajednice grada Varaždina.

Na ceremoniji svečanog otvorenja, u ime gradonačelnika Grada Varaždina Nevena Bosilja, natjecatelje i uzvanike pozdravila je pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Danijela Vusić.

Trofej grada Varaždina okupio je preko 600 sudionika svih dobnih skupina, od najmlađih (mlađi od 9 godina) do najstarijih (stariji od 55 godina) iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Srbije, Slovačke, Mađarske, Italije, Ukrajine, Nizozemske, Rumunjske, Bugarske, Austrije i San Marina.

Natjecatelji su se predstavili u dvije discipline sportskog plesa, disciplini latinsko-američkih plesova (samba, cha-cha, rumba, pasodoble i jive) i disciplini standardnih plesova (engleski valcer, tango, bečki valcer, slowfox i quickstep).

Gledatelji su imali prilike uživati u vrhunskoj organizaciji pravog plesnog spektakla, a prepuna dvorana dokaz je kako ples zaista živi u Varaždinu.

Preporučeno
Najnovije