Varaždinska županija

Župan Anđelko Stričak priredio prijem za Nevenku Vincetić i Marina Šimeka

Čestitao im je na uspjehu na svjetskom frizerskom natjecanju održanom u Parizu.

Hrvatski tim frizera osvojio je peto mjesto na nedavno održanom svjetskom natjecanju u Parizu, a među njima su bili dvoje frizera iz Varaždinske županije. Nevenka Vincetić iz Ivanca te Marin Šimek iz Varaždinskih Toplica. Nevenka je vlasnica ivanečkog Frizerskog salona “Nancy”, dok je Marin vlasnik Frizerskog salona „Hair design“ u Varaždinskim Toplicama.

Dvoje frizera su kao dio tima na tom uglednom i zahtjevnom natjecanju, koje okuplja vrhunske frizerske talente iz svih dijelova svijeta, osvojili visoko peto mjesto u konkurenciji od čak 1500 natjecatelja.

Kako bi im i osobno čestitao te pohvalio njihov uspjeh, župan Varaždinske županije Anđelko Stričak priredio je prijem u Županijskoj palači kojem su uz Nevenku i Marina nazočili i predsjednik Obrtničke komore Varaždinske županije Igor Šoković, pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo i europske poslove Darko Majhen, predsjednik Udruženja obrtnika Novi Marof Zvonko Pisačić i Darko Lončar, predsjednik Udruženja hrvatskih obrtnika Ivanec.

Čestitavši na uspjehu, župan Stričak je istaknuo kako su frizeri prije svega predstavljali svoju struku, ali samim time i Varaždinsku županiju te cijelu Hrvatsku.

– Predanost, vještine, kreativnost i entuzijazam naših frizera koji su nastupali u hrvatskom timu su prepoznati i nagrađeni osvajanjem odličnog petog mjesta na svjetskom natjecanju u Parizu, gradu kojeg se smatra jednim od svjetskih metropola mode. Njihov rezultat može biti inspiracija i poticaj svim obrtnicima kako se trud i rad uvijek isplate. No, kada govorimo o obrtništvu na našem području onda treba istaknuti kako su naši obrtnici uvijek bili primjer marljivosti, upornosti i volje za stvaranjem novih vrijednosti te su uvijek pronalazili rješenja za sve izazove s kojima su bili suočeni- rekao je župan Stričak te je Nevenki i Marinu poželio puno uspjeha i sreće u radu.

Zahvalivši se na srdačnom prijemu, ali i novčanoj podršci koju su dobili od Varaždinske županije Nevenka i Marin su rekli kako su još uvijek pod dojmovima naznačivši pritom izuzetno dobru i kolegijalnu atmosferu koja je vladala među natjecateljima. Rekli su kako im je postignuti uspjeh veliki poticaj za daljnji rad, istaknuvši pritom stalna usavršavanja i edukacije koje redovito pohađaju.

Predsjednik Obrtničke komore Varaždinske županije Igor Šoković je istaknuo jako dobru suradnju između Obrtničke komore i Varaždinske županije koja se očituje u ovakvim i sličnim prilikama u kojima obrtnici imaju punu podršku Županije u svome radu i aktivnostima.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije