Želite li zdravu i nahranjenu kožu lica?

Njega lica predstavlja tretman kojim se pročišćava Vaša kožu, oslobađajući se od nakupljene nečistoće, viška sebuma i mrtvih orožnjelih stanica kože. Nakon tretmana koža je čišća, omekšana, smirenija i zdravog izgleda.

Na Odjelu medicinske kozemtologije u Medikolu svakom klijentu se pristupa individualno i zato svaki tretman njege lica započinje analizom kože, kako bi se utvrdilo stanje i tip kože.

Tretman njege započinje uklanjanjem šminke nakon čega slijedi nježan piling pomoću kojeg se uklanjanjaju slojeve mrtvih stanica kože lica, vrata i dekoltea.

Zatim ide opuštajuća masaža lica s posebno odabranim masažnim kremama, uljima,serumima ili ampulom. Masažom potičemo mikrocirkulaciju kože, poboljšavamo elastičnost i tonus kože te na taj način usporavamo proces starenja kože. Nježnom stimulacijom akupresurnih točaka smanjuje se napetost i postiže opuštenost.

Zatim slijedi odgovarajuća maska ili kombinacija maski koje će revitalizirati i regenerirati sve slojeve kože i na kraju tretmana slijedi hidratacija sa profesionalnim preparatima koji će je dubinsku nahraniti.

Našim klijenticama preporučamo da upotpune njegu lica sa vaakumskom masažom lica kako bi djelovali i na potkožno tkivo, smanjili masne naslage u području brade i podbratka, smanjili naotečenost lica, smanjili podočnjake te dodatno zategli kožu lica.

Tretman njege lica traje 60min u kojem si slobodno dozvolite da se opustite i uronite u oazu mira.

Moram spomenuti da imamo velik broj i muških klijenata koji dolaze kod nas u Medikol baš i na njegu lica zbog iritacije i suhoće kože lica koja je uzrokovana svakodnevnim brijanjem i korištenjem losiona. Kod njih radimo tretmane koji su idealni za osjetljivu kožu i kožu sklonu upalnim procesima. Svaki naš klijent primjeti efikasno djelovanje profesionalnih preparata koji umiruju njihovu kožu a istovremeno je nahranjuju i obnavljaju, vračajući joj vlagu te čineći ju glatkom i mekanom.

Nakon tretmana našim klijentima savjetujemo kako nastaviti njegu kod kuće i naravno, radi se procjena kada bi bilo dobro ponoviti tretman za još bolji učinak.

Piše: Martina Kostanjevic, Medicinski kozmetolog
Centar za estetsku medicinu Medikol

Ne propustite iskoristiti tretman njege lica u studenom po akcijskoj cijeni od 150 kn. Ovaj mjesec poklonite svome licu i koži njegu kakvu zaslužuju i pripremite se za nadolazeću zimu. Zapamtite, koža sve pamti.

ČAKOVEC:
Franca Prešerna 13
Radno vrijeme: pon-pet od 07-20 h
Tel: 040 638 520
Mail: estetikacakovec@medikol.hr

www.medikol-ustanova.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije