Biskup Vlado Košić, ‘dečko iz Družbinca’, iskoristio oltar za širenje homofobije

Već smo pisali o Facebook objavama biskupa Vlade Košića, domaćeg dečka rođenog u Družbincu, koji se, nakon što su u javnosti izazvale zgražanje, odrekao upotrebe Facebooka. No, nije dugo trebalo da se prebaci na drugu platformu javnog govora, oltar u Crkvi, no sad je svoje sulice usmjerio prema drugim objektima.

> Biskup Košić, ‘dečko iz Družbinca’: Petrov je izdajica. Neka nam se Bog smiluje!

Sisački biskup Vlado Košić, koji je proteklih dana punio medije izjavom o ‘slijepom Boži Petrovu’ i ‘guranju MOST-a u ruke lažljivom komunistu Milanoviću’, na polnoćki nije mogao izdržati da ne spomene pobačaj i istospolne zajednice.

Naime, Košić je u propovijedi kazao kako je okrutno kada se istospolnim parovima omogućava posvajanje djece, piše Index.hr.

– Mogli bismo reći da je rođenje djeteta znak svjetla, da je samo to dijete koje dolazi – svjetlo. Nije li to upravo i za našu domovinu najveća istina? Rađa nam se sve manje djece, dopušta se pobačaj i ništa se ne poduzima protiv toga, zakonom su se legalizirale istospolne zajednice koje ne mogu imati djece, ali im se dopušta u nekim slučajevima i posvajanje djece. Koje li okrutnosti, koje li dekadencije civilizacije! – rekao je između ostaloga Košić.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije