NE OSTAVLJA MIRIS

Najlakši način za guljenje češnjaka bez muke: Treba vam samo jedan nož

Vrlo jednostavna metoda s kojom ćete spriječiti da miris češnjaka ostane na rukama.

Guljenje češnjaka jedan je od onih poslova koji nitko ne podnosi.
Mukotrpno ljuštenja tankog sloja zaštite većinu ljudi natjera da
izmišljaju nove načine da bi dovršili posao.

Dok se neki vesele lomljenju češnjaka nožem i guljenju
pojedinačnih dijelova, drugi se odlučuju za metodu tresenja ili
ulažu u prešanje češnjaka za koje nije potrebno ljuštenje. No
postoji mnogo lakši način, prenosi Time.

Korisnik Twittera @VPestilenZ objavila je svoju vlastitu metodu
za brzo guljenje češnjaka s glave češnjaka.

– Kao netko tko pravi puno korejske hrane, ovo je najbolja metoda
za ljuštenje češnjaka – napisala je u svojoj objavi.

U videozapisu objavljenom na mreži,u jednoj ruci držala je glavu
češnjaka i nož u drugoj. Oštricom je ubadala pojedinačni klinčić
i izvlačila ga, ogulila te oslobodila od glave češnjaka. Bilo je
lako, bezbolno i brzo.

Njezin video izazvao je veliku reakciju na društvenim mrežama.
Prikupio je više od 24 milijuna pregleda te više od 425 tisuća
lajkova.

– Nisam siguran kako nikada nisam saznao za ovo, a probao sam sve
trikove. Ovo je stvarno sjajno – komentirao je jedan korisnik.

– Ovo stvarno djeluje! Brzo sam ogulio češnjak, ali uz praksu
moći ću još brže – glasio je jedan komentar.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije