FOTO Mali slavuji zavladali Korzom, na snazi izvanredno božićno stanje

>> FOTO Mali slavuji zavladali Korzom, na snazi izvanredno božićno stanje

Nakon što su Mali slavuji iz Društva naša djeca započeli svoj nastup, nitko na hladnom Korzu nije ni pomislio na zimu. Kako to već biva u ovo adventsko vrijeme, raznim božićnim hitovima razveselili su svoje prijatelje, rođake i roditelje, a zaustavili su i mnoge prolaznike koji su se tamo tek nehotice našli, gonjeni nekim drugim zadacima. Nemali broj čak se pjesmi pridružio plesom.

Nastup Malih slavuja započeo je točno u 11 sati, kao što je najavljeno, i već su prvi izvođači pokazali kako će u sve prštati od mladenačke energije.

No publiku je u potpunosti osvojila mala Mateja, stara tek šest godina, koja je unatoč početnoj tremi pokazala prisutnima kako se pjeva svevremenski hit Zeko i potočić.

Dominirale su božićne pjesme raznoraznih žanrova, od klasičnih, do poznatih pop pjesmuljaka, i na hrvatskom i na engleskom, pa do onih malo religioznijih, a najviše se istaknula božićna pjesma posvećena tropskim područjima u kojoj su dominirali latino ritmovi.

Na pozornicu se popela i Gabrijela Hrženjak koja je prisutnim otpjevala ‘All I Want for Christmas Is You’.

Sve u svemu, velik broj okupljenih, onih starijih do onih koji još nisu stali na svoje noge, dokaz je kako savršena pjevačka izvedba nije potrebna ako se pjevanju posveti s ozbiljnošću svojstvenoj samo dječjim uzrastima.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije