Novi dresovi Hajduka spremni na borbu za Piranski zaljev

Petak 24.07.2015.

Soraja je izjavila kako “ne može razumjeti da ju netko naziva sponzorušom, ako prima poklone i novac od muškaraca koji imaju viška i uspješni su u poslu”. Željeli bismo ju ovim putem podržati i reći kako je to najnormalnija stvar na svijetu, te da je sramotno da se itko radi sličnih stvari naziva sponzorušom. Sigurni smo da bi se i djevojke u Amsterdamu uvrijedile da im se kaže kako su sponzoruše, a u zbilji se uredno i legitimno bave najstarijim zanatom, obrtom, narodnom umjetnošću ili kako god. Aha, sigurno se pitate tko je Soraja… to je par umjetnih sisa koje nisu sponzoruša.

Subota 25.07.2015.

Kako se još nije stišala bura oko skandala s arbitražnim sudom, moramo se opet osvrnuti na aktualne probleme sa susjedima. Možda je velik problem što je uopće došlo do pristranosti i sigurnih znakova korupcije u postupku oko Piranskog zaljeva, možda je velik problem i to što je došlo do curenja informacija, možda je strašno i da je nakon silnih godina trajno narušen itegritet čitavog postupka i Suda… no mi i u najcrnijim situacijama pokušavamo pronaći malo svjetla – Ministrica Pussyć uputila je pismo Europskoj komisiji te joj sada nitko više ne može reći da za proteklih godina mandata nije napravila ništa, osim što se vozila u Vladinom avionu, helikopteru i toboganu.

Nedjelja 26.07.2015.

Donald Trump preuzeo je vrh među potencijalnim republikanskim kandidatima, te počinju dosta ozbiljne špekulacije kako će upravo on biti novi američki predsjednik. To bi bilo prvi puta u povijesti da bijelac postane američki predsjednik nakon crnca. S obzirom na činjenicu kako je Trump pretekao nekadašnjeg guvernera Floride – Jeba Busha, izgleda da za Amerikance ipak neće doći “razdoblje jeba”.

Ponedjeljak 27.07.2015.

Brojni svjetski znanstvenici, ali i utjecajni bogataši potpisali su zajedničko otvoreno pismo u kojem traže da svjetske vlade zaustave razvoj umjetne inteligencije u vojne svrhe. I mi smo mišljenja kako bi se razvoj ovog područja iz “inteligentnog naoružavanja” trebao preusmjeriti isključivo u liječenje prirodne neinteligencije. Zamislite samo koliko bi benefita od toga mogli imati primjerice ministar Grčić, Davor Šuker ili čitavi Živi zid!?

Utorak 28.07.2015.

Dinamo i dalje gazi sve pred sobom! Ovoga je puta “europski bod” otgrnut još jednom velikanu – Mladost Molve. Osim dobrog rezultata ovaj je dvoboj bio i prilika da se dugogodišnja velika zvijezda Dinama – Machado oprosti od kluba, za što je dobio veliki plijesak i uzvike s prepunih tribina predivnog maksimirskog zdanja. Već sad se priča kako bi ga ubrzo trebalo zamjeniti novim višemilijunskim pojačanjem, a kao najizglednije opcije spominju se Caphanstillas iz grčkog Fokikosa i mogući povratak Mikulenasa.

Srijeda 29.07.2015.

Hajdukovim je navijačima, bez sumnje najboljima u svijetu (u balotama), predstavljena nova garnitura dresova. Uz standardni “farbenloss”, te lošu kopiju Barce, predstavljen je i “maskirni”, sivi dres za koji želimo reći – nadamo se kako ga nisu predstavili s namjerom da ga koriste u preostale dvije europske utakmice.

Četvrtak 30.07.2015.

Danas smo pročitali članak o erogenim zonama, a spominje se kako su osim onih najčešće spominjanih tu još i kapci, podlaktice, stopala te mnoga druga mjesta na tijelu. Pripadnicama nježnijeg spola ovim putem želimo otkriti koje su naše erogene zone (točnije jedna) – istina je da obojica najviše uživamo kada netko dira ili ljubi Schtigovu kacigu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije