Otvorena izložba malih životinja u Lepoglavi, sadrži 260 primjeraka životinja

Udruga ljubitelja malih životinja iz Lepoglave i ove se godine, organizacijom izložbe malih životinja, uključila u obilježavanje Dana grada Lepoglave, piše Lepoglava.net.

Izložba je postavljena u holu OŠ Ante Starčevića u Lepoglavi gdje su izlagači iz Varaždinske, Krapinsko – zagorske i Međimurske županije izložili ukupno 260 malih životinja – ptičice, zečeve, golubove i perad.

Izložbu je u jutarnjim satima 5. prosinca otvorio predsjednik Gradskog vijeća grada Lepoglave Robert Maček.

– Ova izložba potvrđuje da je Udruga ljubitelja malih životinja jedna od najaktivnijih udruga u gradu Lepoglavi čime opravdava gradsku potporu. Uključuje se u gradske manifestacije te promovira grad Lepoglavu na mnogobrojnim manifestacijama koje se organiziraju u dugim gradovima i općinama – istaknuo je Maček otvarajući izložbu koja se može razgledati tijekom ove subote do 20 sati te u nedjelju (6. prosinca) od 8 do 14 sati kada će šampionima izložbe biti dodijeljne titule i nagrade.

Ulaz za na izložbu za djecu je besplatan dok stariji posjetitelji plaćaju ulaznicu u iznosu od 10 kuna. Inače, organizatori su u školama u Lepoglavi, Kamenici, Višnjici, Cvetlinu i Bednji te u dječjim vrtićima u okolici podijelili besplatne ulaznice, prenosi Lepoglava.net.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije