Mario Žuliček podnio ostavku na mjesto predsjednika Regionalne mreže mladih

Predsjednik Savjeta mladih grada Lepoglave Mario Žuliček podnio je ostavku na mjesto predsjednika Regionalne mreže mladih pri Skupštini europskih regija sa sjedištem u Briselu na koju je izabran u studenom prošle godine tijekom godišnje skupštine u Istanbulu, kao predstavnik Varaždinske županije, javlja Lepoglava.net.

Kao razlog ostavke navodi neispunjavanje ciljeva koje je predstavio pred sebe i ostale članove Predsjedništva, a za koje je smatrao da moraju biti ispunjeni kako bi organizaciju podigli na višu razinu.

– Motivacija za rad unutar Predsjedništva organizacije na jako je niskoj razini, a neodgovornost je prerasla granicu koju sam mogao i želio tolerirati. Sve je rezultiralo ne dostavljanjem izvješća po nekoliko mjeseci, neodaziva na sastanke i izostankom napretka, a ostanak na poziciji samo zbog njezine atraktivnosti kosi se s mojim uvjerenjima. Naravno, kako bih prihvatio pohvale za dobar rad organizacije, tako sada kao predsjednik prihvaćam i potpunu odgovornost za njezin loš rad – navodi u pismenoj ostavci u kojoj se zahvaljuje svim suradnicima, tajništvu i predstavništvu Skupštine europskih regija na suradnji te Varaždinskoj županiji na razumijevanju na važnosti uključivanja mladih u važne društvene procese, prenosi Lepoglava.net.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije