Šesnaest učenika OŠ Bednja na zabavno – sportskim igrama u Vidmu

Zbog želje domaćina iz Občine Videm da se izmijeni koncept dosadašnjih međunarodnih dječjih škola nogometa koje su se godinama održavale u kolovozu te da se one osuvremene novim sadržajima, ove je godine također održano druženje djece, ali ovoga puta u sklopu pilot – projekta organiziranog u formi zabavno – sportskih igara.

U njih se uključilo ukupno tridesetak djece iz Bednje i Lepoglave te još 40-ak iz Vidma, a oni su svi zajedno od srijede do petka (26.- 28. kolovoza) sudjelovali u nizu zabavnih i sportsko – rekreacijskih aktivnosti kojima je domaćin bio Videm.

Osim raznih rekreacijskih i sportskih igara te zabavno – edukativnih sadržaja, djeca su ljetos bila uključena i u plivanje koje je za njih bilo organizirano u Moravskim toplicama.

– Čini se da su ovaj oblik druženja, koji obuhvaća više različitih zabavnih programa i aktivnosti, djeca sjajno prihvatila. Osobito su bili oduševljeni plivanjem u toplicama, a vrijednost programa su i pojedini zabavno – edukativni sadržaji koje djeca pohađaju u grupama od po deset sudionika, pri čemu se potiče da međusobno više komuniciraju i bolje se upoznaju – izjavio je načelnik Mirko Bistrović koji je na svečanosti otvaranja u Vidmu pozdravio sve sudionike susreta.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije