U moru izgubljenih bicikala tek jedna osoba pronašla svoje vozilo

U dvorištu Policijske postaje Varaždin građani su mogli razgledati bicikle koji su pronađeni u posljednjih godinu dana i među njima, ako su za to imali papire, mogli pronaći svoj otuđeni bicikl.

Od jutarnjih sati građani su u dvorištu policijske postaje tražili svoje izgubljene ljubimce na dva kotača, no rezultati nisu najbolji.

– Došlo je oko 200 ljudi i tražilo se bicikle svih vrsta, no svega jedna osoba pronašla je svoj bicikl – kazao nam je Marko Švajghart, policijski službenik PU Varaždin koji je te srijede bio dežuran za komunikaciju s građanima, zajedno s kolegicom Jasminom Golubar.

Svi će bicikli biti ponuđeni na javnoj dražbi sljedeće godine, ako im se u međuvremenu ne jave vlasnici.

– Prošle godine mužu je ukraden bicikl, u centru, i nismo imali nekog uspjeha u pronalasku – rekla nam jedna od građanka koja je tražila bicikl, Ljiljana Simić.

Kako je ponuđen veliki broj bicikala, PU Varaždinska moli da se jave građani koji su bicikle izgubili kako bi im isti bili vraćeni.

– Sigurni smo da velik broj građana nije obaviješten o ovoj akciji te ističemo da se i bilo koji drugi dan može doći do nas i pogledati bicikle – dodao je Marko Švajghart.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije