Mališani iz Bajke najbolji i na županijskoj Olimpijadi!

Sveukupni pobjednik 14. izdanja Olimpijskog festivala dječjih vrtića Varaždinske županije ponovno su mališani iz dječjeg vrtića Bajka, sa svojom ekipom Bajka Lavići!

Nakon što su protekloga tjedna pobijedili na gradskom natjecanju, koje je organizirala Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina, u ponedjeljak, 1. lipnja, isti su uspjeh ponovili i u sklopu natjecanja na županijskoj razini. Organizator toga natjecanja je Savez sportova Varaždinske županije.

Sudjelovale su ekipe iz dječjih vrtića Bajka Varaždin, Bubamara Gornji Kneginec, Dječji svijet Petrijanec, Ivančice Ivanec, Smjehuljica Ludbreg, Veliki Bukovec, Zeko Trnovec Bartolovečki i Zeko Cestica.

Mališani su se natjecali u trčanju na 50 metara, štafeti 4×25 metara, skoku u dalj s mjesta, bacanju loptice i nogometu.

Bajka Lavići bili su ekipno najbolji i u natjecanju djevojčica i u natjecanju dječaka.

U trčanju na 50 metara najbrži su bili Vita Bajsić iz Bajke i Luka Stančin iz Dječjeg svijeta.

Pobjedu u štafeti 4 puta 25 metara odnijele su ekipe Bajke (Klara Šimpović, Klara Petrovečki, Kiara Habunek i Elena Weiser) kod djevojčica i Dječjeg svijeta (Domagoj Jarnec, Pavel Bastalec, Stjepan Žnidarić i Ivano Vidović) kod dječaka.

Lopticu su najdalje bacili Nina Matuza iz dječjeg vrtića Ivančice i Dario Stanojkević iz ludbreške Smjehuljice.

U skoku u dalj s mjesta najbolji su bili Sara Njegovec iz Smjehuljice i Lukas Njegovan iz Bajke.

I, naposljetku, u nogometu su prvo mjesto osvojile djevojčice iz Dječjeg svijeta, dok je kod dječaka najbolja bila ekipa Bajka Lavići.

> U našoj fotogaleriji uhvatite djelić atmosfere s natjecateljski i vremenski uzavrelog natjecanja.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije