prerada hrane

O PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI Sveučilište Sjever organizira 14. svibnja online konferenciju

Konferencija je namijenjena svima koji se bave proizvodnjom i preradom hrane ili ih zanima prehrambena industrija.

Sveučilište Sjever organizira u četvrtak, 14.
svibnja, u 14 sati i 5 minuta putem Google Meet sustava
online konferenciju pod nazivom ‘Kako je prehrambena
industrija preživjela COVID-19 krizu i što smo iz toga naučili’.

Konferencija će se održati u organizaciji Odjela za prehrambenu
tehnologiju Sveučilišta Sjever, Hrvatske gospodarske komore te
Županijske komore Koprivnica.

Online konferencija ‘Kako je prehrambena industrija preživjela
COVID-19 krizu i što smo iz toga naučili’ namijenjena je
svima koji se bave proizvodnjom i preradom hrane ili ih zanima
prehrambena industrija.

– Iz COVID-19 krize vidjeli smo da je izuzetno važno biti
samodostatan i imati jaku prehrambenu industriju. Ljudi će se
tijekom krize lako odreći putovanja, kupovine automobila ili
elektronike, ali hrana će se uvijek kupovati jer je ona nužna za
život – stoji u najavi. 

Konferenciju organiziraju Odjel za prehrambenu tehnologiju
Sveučilišta Sjever i Hrvatska gospodarska komora, Županijska
komora Koprivnica. 

Sudionici konferencije:

– predstavnici Ministarstva poljoprivrede

Mišel Jakšić, Gradonačelnik Koprivnice

Dalibor Kezele, Direktor sektora poljoprivrede
Podravke

Tatjana Petričušić, Specijalist za
komunikacije, Carlsberg Croatia

Danijel Radek, Direktor, LD Brewery

Dijana Posavec, Ravnateljica Centra dr. Rudolf
Steiner

Suzana Operman, viša stručna suradnica,
Hrvatska gospodarska komora, Županijska komora Koprivica

Bojan Šarkanj, Pročelnik Odjela za prehrambenu
tehnologiju Sveučilišta Sjever   

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije