JEDVA ČEKAMO

ŠTAMPAR & PALFI V BREGIMA I ovog vikenda Mađerkin breg postaje mjesto susreta dobre hrane i vrhunskih vina

Ovog vikenda, u petak od 16 sati i u subotu od 14 sati, Davidu i Moniki Štampar, pridružit će se i Marko Palfi, koji sa svojim timom priprema hranu namijenjenu za različita festivalska događanja

Mađerkin breg je već poznata lokacija koja uz predivan pogled,
zahvaljujući Vinariji Štampar i prijateljima, nudi i odličnu
zabavu uz vino, hranu i glazbu. Ovog vikenda, u petak od 16 sati
i u subotu od 14 sati, Davidu i Moniki Štampar,
pridružit će se i Marko Palfi, koji sa svojim
timom priprema hranu namijenjenu za različita festivalska
događanja. The Garden Kitchen je tako spoj street food forme i
tehničkih standarda specifičnih za visoku gastronomiju.

Nakon desetak festivala koje smo odradili u Hrvatskoj, jako se
veselim druženju na Mađerkinom bregu jer vjerujem da će se naša
ponuda koju smo pripremili za ovaj vikend svidjeti posjetiteljima
u kombinaciji sa Štamparovim vinima- kaže Palfi te ističe Smokey
Double D Burger, koji se toliko svidio svima koji su ga probali
da je postao njegov klasik prepoznatljiv na svakom festivalu na
kojem gostuje. Sva jela će pripremati na roštilju na drveni
ugljen, a predlaže ih u kombinaciji s vinima Vinarije Štampar:

Smokey Double D – dvije juneće pljeskavice, cheddar sir, kiseli
krastavci s koprom, ljubičasti luk i BBQ mayo s brioche pecivom
čine burger, koji zbog dvije pljeskavice i dvostruke
karamelizacije, pripremljen na grillu na ugljen, postaje savršen
spoj Štamparovom Urban Red vinu.

Picek tortilja – Pileći file s grilla, grčka salata sa slanim
sirom, majoneza s limunom, češnjakom i bosiljkom, hrskavo zelje
je naša verzija laganog i ljetnog obroka koji postaje prava
senzacija uz Pušipel.

Sočna vratina- marinirani odrezak svinjske vratine s grilla,
lepinja, BBQ umak, krastavci s kiselim vrhnjem i češnjakom,
prženi luk, hrskavo zelje za sve ljubitelje klasičnih okusa s
modernim preokretom, probajte uz Štampar Chardonnay Pro et
Contra.

Za vegetarijance i ljubitelje bliskoistočnih okusa, pripremamo
falafel s humusom od slanutka, grčkom salatom sa slanim sirom,
majonezom s limunom, češnjakom i bosiljkom i hrskavim zeljem, uz
koji predlažemo Sivi Pinot.

Sigurni smo da je razloga za dolazak na Mađerkin breg i više nego
dovoljno, a ponuda i atmosfera vas neće razočarati. Vesela ekipa
vas očekuje u petak od 16 sati i u subotu od 14 sati. Oba dana se
družimo do 2 sata iza ponoći- vidimo se!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije