MOVEMBER Fotografirajte ‘napredak’ svojih brkova, završna fešta 25. studenoga

Brkati studeni iliti Movember doba je godine kada muškarci ne briju brkove punih 30 dana s ciljem podizanja svijesti o raku prostate i testisa.

Rotaract klub Varaždin će u studenome ove godine provoditi humanitarnu akciju ‘Movember u Varaždinu – MovemBEAR’. Ovaj ‘bear’ u nazivu vezan je uz partnera u ovim aktivnostima, pivnici Medina škrinja, u kojoj će se 25. studenoga održati završni događaj akcije.

– Ovaj Movember nemojte biti izopćeni iz društva i postanite i Vi dio ove globalne kampanje! Tijekom studenoga ne brijte brkove i pokažite svima kako izgleda pravi mOUškarac. Za ljepši dio populacije – ne tražimo da puštate brkove, jer tu su uvijek dobrodošli umjetni brkovi. Fotografirajte se s ‘napretkom’ Vaših brkova te nam ih pošaljite na email adresu racvarazdin@gmail.com ili na našu Facebook stranicu. Sudjelovati možete i putem Instagrama, a kako bismo potaknuli maštu, šaljemo i samo neke od mogućih hashtagova: #movember, #mobros, #mosisters, #moustache, #beard. Hvala unaprijed i proširimo zajedno svijest o ovom globalnom problemu! – stoji u zajedničkom pozivu Rotaract kluba Varaždin i Medine škrinje.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije