Kino Galerija: Nedjeljni program posvećen nagrađivanim animiranim filmovima

Ljeto je rezervirano za romantiku i festivale, kako glazbene, tako i filmske. Stoga kino Galerija donosi dašak festivalske atmosfere i to premijernim prikazivanjem stranih animiranih i igranih filmova s dva etablirana hrvatska festivala.

Romantična drama ‘Ljubav na prvi pogled‘, film je nagrađen na filmskom festivalu u Cannesu te s tri francuska Cesara, a varaždinskoj će publici biti prikazan u subotu, 11. lipnja, u 20.30 sati, ali i u utorak, 14. lipnja, u 20 sati. Ljubavna priča, u režiji Thomasa Cailleya, prati Arnauda i Madeleine koji se upoznaju na tečaju samoobrane tijekom ljetovanja.

Ulaznica za projekcije drame u prodaji je blagajne kina Galerije po cijeni od 15 kuna.

Predstavljanje Animafesta bit će u nedjelju, 12. lipnja, s dva programa: ‘Phantom Boy‘ u 17 sati i ‘Cartoon d’Or‘, izbor najboljih europskih animiranih kratkometražnih filmova u 19 sati.

Phantom Boy‘, animirani film nagrađivanog francuskog studija Folimage, priča je o policajcu Alexu i dječaku Leu u misiji spašavanja New Yorka. Cijena ulaznice za ovaj film iznosi 20 kuna.

Šest filmova u konkurenciji za nagradu ‘Cartoon d’Or’: Singl života, Jesenje lišće, Braća po oružju, Koda, Jedva čekam i Širi pogled, bit će prikazano u odmah nakon ‘Phantom Boya’ u varaždinskom gradskom kinu, a ulaz je besplatan.

Idući tjedan slijedi prikazivanje selekcije filmova s Festivala mediteranskog filma Split ‘Put u Istanbul’, ‘Druga majka’ i ‘U suton života’.
Ulaznice za te filmove također se prodaju na blagajni kina Galerija po cijeni od 15 kuna.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije