Luki Ivecu (18) određen istražni zatvor, preminula i četvrta žrtva nesreće

Na Županijskom sudu u Varaždinu ispitan je 18-godišnjak Luka Ivec, koji je u nedjelju navečer na državnoj cesti D-3, u mjestu Turčin, skrivio prometnu nesreću i uzrokovao smrt četiriju osoba.

Istražna sutkinja odredila mu je 30 dana istražnog zatvora, a mladom vozaču nije ponudila blažu mjeru ili jamčevinu. Ivec će biti u pritvoru kako ne bi ponovio djelo ili utjecao na svjedoke nesreće.

A danas u 00.21 sat iz odjela intenzivne njege varaždinske Opće bolnice zaprimljena je obavijest da je 60-godišnja žena, koja je stradala u prometnoj nesreći u nedjelju u Turčinu kod Varaždina kao suputnica na motociklu, preminula od zadobivenih ozljeda. Time je broj poginulih u toj nesreći narastao na četiri.

Podsjetimo, teška nesreća dogodila se u nedjelju oko 20.24 sati na Varaždin Bregu. U nesreći je sudjelovalo više vozila, poginule su tri osobe, a nekoliko ih je ozlijeđeno. Dvije osobe poginule su na mjestu nesreće, a jedna je preminula kasnije u bolnici u Varaždinu.

Nesreća se dogodila na usponu prema hotelu Lagus. Policijska uprava varaždinska potvrdila je da je nesreću u kojoj su sudjelovala dva automobila i dva motocikla skrivio 18-godišnji vozač koji je u nepreglednom zavoju pretjecao preko pune linije.

U stravičnoj prometnoj nesreći na mjestu su poginuli Rade Bogović i Franjo Bulin, a od teških ozljeda kasnije su preminule Marijana Bogović i Ivanka Bulin.

O teškoj nesreći pisali smo na ovim linkovima:

>>> Sudar na Varaždin Bregu: Poginule dvije osobe, očevid je u tijeku
>>> Dvije osobe poginule, četiri u bolnici nakon teškog sudara na Varaždin Bregu
>>> FOTO: U teškoj nesreći poginulo troje ljudi, više osoba završilo u bolnici
>>> Poznati detalji stravične nesreće koju je skrivio 18-godišnji mladić
>>> U nesreći ostala bez roditelja: ‘Tata je uvijek vozio oprezno…’
>>> Noćas je preminula i četvrta žrtva stravične nesreće u Turčinu

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije