FOTO: U prometnoj nesreći na autocesti smrtno stradao 60-godišnjak

>> FOTO: U težoj prometnoj nesreći na autocesti sudjelovala dva auta i kombi

Ažurirano 16.1.2016. u 9,18 sati:

Kako je javio HAK, zbog prometne nesreće na koja se jučer u petak dogodila na 13. kilometru autoceste A4 Goričan – Zagreb promet u smjeru Zagreba (nadvožnjak u blizini Male Subotice) tekao je usporeno, jednim trakom. Prometna nesreća dogodila se u 17,30 sati.

Neslužbeno saznajemo da su u sudaru sudjelovala dva osobna automobila i kombi. Nažalost, 60-godišnji državljanin BiH preminuo je od zadobivenih teških ozljeda oko 20:30 sati u Županijskoj bolnici Čakovec, dok su ostali sudionici prošli s lakšim ozljedama.

Kako saznajemo, u prometnoj nesreći su sudjelovala tri vozila (osobni auto Opel i kombi Citroen Jumper) zagrebačkih registracija, dok je drugi automobil (Citroen Berlingo) bosanskohercegovačkih registracijskih oznaka. Prema informacijama s terena, vozač automobila je udario u zadnji kraj drugog automobila zbog nedovoljnog razmaka te ga odbacio u zaštitnu ogradu. Na automobil koji je ostao u na prometnoj traci naletio je 56-godišnji vozač kombija koji se zatim prevrnuo na bok.

Na mjesto događaja stigle su sve hitne službe (policija, hitna pomoć i vatrogasci). Vatrogasci JVP Čakovec i HAC-a vadili su unesrećene iz automobila.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije