ČEHOK NA ROŠTILJU Na Aquacityju zabava počela hranom, nastavlja se glazbom

‘Roštilj s gradonačelnikom’ naziv je današnjeg neformalnog događanja koji se upravo u ovim trenucima odvija na prostoru popularnog varaždinskog kupališta Aquacity.

Prilika je to za predstavljanje ovih dana tamo postavljenih roštilja, kako je nedavno i najavio direktor gradske tvrtke Aquacity Dražen Hrain.

Riječ je o roštiljima koji će prema potrebi biti dostupni kupačima i izletnicima.

Za puni uspjeh današnjeg roštilja zadužena su, osim samog domaćina Ivana Čehoka, i dva gradska vijećnika s njegove liste, liste GLAS-a.

Jedan od njih je Zdravko Rogina, javnosti poznatiji kao zvijezda RTL-ovog showa ‘3-2-1 kuhaj’, čija je i ovoga puta briga bila da sve ono bitno za nepce bude besprijekorno.

A drugi gradski vijećnik, Danijel Kuserbanj, i njegov bend Rikverc, tek stupaju na scenu, budući da bi druženje, barem prema službenom planu, trebalo potrajati do 23 sata.

Varaždinci su se odazvali Čehokovom pozivu na Aquacity, u redu su stajali čekajući svoju porciju, kao što se može i vidjeti na fotografijama našeg fotoreportera.

Budući da bi druženje trebalo potrajati, još nije kasno da skočite po svoj komad roštilja, a ako zakasnite, ulovit ćete barem komad glazbe i zabave…

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije