Pastiri, Luđaci, Vizija bend i DJ Nixou ovog tjedna na Stančiću

Iako vrijeme prošlog tjedna nije baš išlo u prilog događanjima na otvorenom, sunčano vrijeme najavljeno za ovaj tjedan pokušat će popraviti ovu nepravdu, a repertoar Ljeta na Stančiću zasigurno će privući mnoge.

> Ljeto u Varaždinu uz dozu rocka, bluesa, latino ritmova i borilačkih sportova

Tako u srijedu, 20. srpnja, od 21 sat nastupaju Pastiri – Bijelo dugme tribute bend, osnovan 2013. godine s namjerom izvođenja isključivo pjesama Bijelog dugmeta.

Svirka Luđaka, koja je prošli tjedan odgođena zbog lošeg vremena, održat će se u četvrtak, 21. srpnja. Bend je iz Varaždina i okolice, sviraju pop, rock i zabavnu glazbu, a nedavno su izbacili i novi spot ‘Mamurluk’.

> VIDEO Luđaci izdali drugi singl ‘Mamurluk’: Zasad je pjesma super prihvaćena!

U petak, 22. srpnja, pozornicu će ‘okupirati’ Vizija bend. Sastav je to nadarenih umjetnika i profesionalnih izvođača, koji pod ovim nazivom nastupaju od 2007. godine. Stalni postav čine Davor Gužvinec, Marko Prepelić, Petar Prepelić, Miodrag Paravinja, Dario Brozd te Marin Kereša. Svako od njih svira po nekoliko instrumenata, bend ima svoju ‘brass’ sekciju, što nastupe čini još atraktivnijim. S njima će u petak nastupati i Petra Maček, koja često surađuje s bendom.

Subota je, kao i dosad, dan za DJ-eve na Stančiću. Tako će ovaj tjedan nastupiti DJ Nixou iz Čakovca koji će prisutne zabavljati hitovima pop i r’n’b glazbe.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije