Ljeto u VŽ ovoga vikenda: EKV tribute band, The Groovebox, Mali slavuji…

Svi koji nisu otišli na more već ostali u užarenom Varaždinu, nemaju razloga tugovati. Pred nama je mnogo zanimljivog programa u sklopu manifestacije Ljeto u Varaždinu.

Kapucinski i Kazališni trg

Večeras će tako na Kapucinskom trgu u 17 sati nastupiti bend polaznika radionice sviranja rock gitare Društva ‘Naša djeca’. Istog dana u 19 sati na Kazališnom trgu nastupit će Mali slavuji, a u 21 sat tamo će vas zabaviti Steiner EKV tribute band.

U subotu, 25. lipnja, na Kapucinskom trgu nastupit će Varaždinske mažoretkinje u 11 sati. Mali slavuji nastupit će u 19 sati na Kazališnom trgu, a u 21 sat na istom mjestu trebao je svirati hard rock band Kula, ali je nastup do daljnjeg odgođen.

Varaždinski štigleci koji su trebali nastupiti prošle nedjelje, ali je zbog kiše odgođen nastup, nastupit će ovog tjedna u nedjelju, 26. lipnja, u 11 sati na Kazališnom trgu.

U nedjelju, 26. lipnja, će nastupiti i štićenici Doma za starije i nemoćne koji će u 18 sati na Kapucinskom trgu izvesti niz pjesama i plesova pod zajedničkim imenom ‘Dajmo godinama život‘.

Atrij Starog grada

U atriju Starog grada nastupit će u utorak, 28. lipnja, Zagrebački puhački ansambl s početkom u 21 sat.

Ljeto na Stančiću

Također je potrebno dodati kako program Ljeta na Stančiću i dalje traje.

U petak, 24. lipnja, nastupa The Groovebox. Bend je nastao ove godine na inicijativu Nevena Stipčića i Tomislava Košića. Njihovi repertoari se protežu od standardnih funk i soul izvođača kao što su Marvin Gaye, Luther Vandross, Al Green, George Michael, Daft Punk. Koncert počinje u 21 sat.

U subotu će za glazbu biti zadužen DJ Nixou iz Čakovca.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije