Schtig i Gorilla na Arena Cool Beatu, najavili pjesmu i spot

Proteklog je vikenda na varaždinskom Aquacityu održan veliki party povodom petog rođendana Arena Cool Beat-a.
Prema slobodnoj procjeni, uz ritmove elektronske glazbe zabavljalo se zasigurno preko tisuću posjetitelja, a nastupali su Sasha Mikac, Pintha, Kay Zrill, te jedna od najperspektivnijih dama DJ-ing scene ovih prostora – Kay Dee iz Srbije.
Opće čuđenje, ali i oduševljenje, izazvalo je pojavljivanje naših superheroja Schtiga i Gorille koji su se na party-u pojavili kao posebni gosti, a sve u svrhu snimanja i promocije njihovog novog spota.
Naime, u suradnji s francuskim DJ-em Mabel Koxom, Schtig i Gorilla najavljuju skori release novog hita – “Night Out”, a ubrzo nakon toga i izlazak spota za koji kažu da će biti više nego ugodno iznenađenje.
– Radi se o vrhunskoj produkciji, te već nakon prvih snimljenih kadrova uviđamo da nismo pogriješili prilikom izbora video tima. Ne možemo vam još reći točan datum izlaska pjesme i spota, no pitanje je dana kada ćemo to moći i službeno objaviti – odgovaraju superjunaci na upit o svom novom glazbenom uratku.
Schtig i Gorilla neko su se vrijeme zabavljali s posjetiteljima ovog velikog party-a, a nakon toga viđeni su kako odlaze u nepoznato…

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije