Ilija Rudman i Sara Renar stižu na ŠUŠ MICRO FESTIVAL 0.01

Jedan od najzanimljivijih Hrvatskih DJ-a Ilija Rudman te mlada kantautorica i dobitnica Porina za najbolju žensku vokalnu izvedbu, Sara Renar, samo su neka od velikih imena bogatog programa ovogodišnjeg ŠUŠ MICRO FESTa 0.01. koji se održava u caffe baru Elephant 5. i 6. lipnja.

Nakon uspješnog prošlogodišnjeg izdanja i rasprodanih karata ŠUŠ MICRO FESTIVALA 0.0 ove godine nastavlja u ništa manje jedinstvenom ritmu. Cijeli festival odvijat će se na tri pozornice.

U dva zanimljiva festivalska dana i noći svojim će glasom, sviranjem, genijalnim umijećem miksanja i biranja mnogih izvrsnih glazbenih izdanja te hitovima publiku zabavljati niz sjajnih domaćih i regionalnih glazbenika.

Ilija Rudman vodeća je glazbena sila koja na sceni aktivno djeluje već punih 15 godina. On je jedan od najpoznatijih imena hrvatskih producenata elektroničke glazbe, a također i jedan od predvodnika nudisco/house crossover scena kako u Hrvatskoj tako i u svijetu.

Svojim nastupom i glasom publiku će očarati i naširoko poznata mlada kantautorska zvijezda Sara Renar, koja je ove godine osvojila nagradu struke Porin za najbolju žensku vokalnu izvedbu. Ove godine sudjeluju i nova imena iz Hrvatske i inozemstva: Tamara Ristić poznatija kao Kezz (Kikinda- Srbija) i Kontra crew DJs Aldin & Slo (Sarajevo).

Šuš Micro Fest nema stroge kategorizacije glazbenog žanra pa ni profila sudionika, a nastao je i razvija se kao posljedica međusobnog druženja i razmjene ideja. Publika će tako ove godine imati priliku upoznati poznati zagrebački ženski etno zbor Čipkice koje djeluju od 2008. godine. Djevojke iz Čipkica svojim nastupima nastoje prenijeti i upoznati publiku s ljepotom različitosti kultura i melodija.

Za dodatno zagrijavanje i rasplamsavanje atmosfere pobrinut će se live nastupima Varaždinski Leftfield glazbenik SIMPLESTIKMAN te funk soul jazz ekipa Groove On Quartet u funk i free jazz instrumentalnom izdanju.

Nastupaju i izvrsni Bad Habit djs, MI-XER(Moving), Streepy (BASS RESOLUTION) te Emir Čovran, MIA, Maline u maline, Izbor EEZ i Laslo Vastag te još neka imena koja će biti dodatno najavljena…

Sa svojim provjereno dobrim vizualizacijama Franjo Maltar biti će zaslužan za poseban ugođaj na festivalu i stvaranje apsolutno pozitivne atmosfere.

U stvaranju ŠUŠ MICRO FESTIVALA 0.01 Šuškavac kolektivu pridružili su se i kreativci iz područja fotografije, grafičkog dizajna, dizajna rasvjete i glazbene produkcije.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije