Uspjeti usprkos svemu i svima!

Današnja tema mi je vezana na prvi event Business Cafe, koji se po prvi puta događa u Varaždinu, 16. lipnja, s početkom u 19 sati.

Ovu ću temu onako, osobno. Dakle, Kristina Ercegović me na jednom kongresu zaskočila pitanjem bili ja preuzela licencu Business Cafea za sjevernu Hrvatsku. Malo me iznenadila, pa sam ja rekla da bi ja svakako malo razmislila o tome.

Prva pomisao mi je bila. Vau, super.

Naravno, laskalo mi je kad je rekla, već sam ja tebe uočila, mislim da bi ti to mogla.

No, s druge strane, pomislila sam, uf, ma mi sjevernjaci smo tak konzervativni, stisnuti, hladni. Dok ja njih pokrenem, dok to zaživi, pitanje da li će ljudi htjeti doći.

Nakon par dana premišljanja odlučila sam probati. Napravila sam malo istraživanje, posložila u glavi, što bi, kako bi, kako to sve skupa treba izgledati, gdje bi to bilo, koga bi mogli pozvati. I javila Kristini, može! Imala je ona još neke opcije, ali kako god bilo, na kraju smo krenule u priču. Valjda se nekad i zvijezde poslože.

Danas, par dana prije prvog eventa, jednostavno ne mogu vjerovati koliko podrške sam dobila. Od prijatelja, poznanika, od nekih za koje sam mislila da me se i ne sjećaju. Moram pohvaliti medije u sve tri županije koji su bezrezervno podržali projekt.

Iskreno, neki su me stvarno ugodno iznenadili. Partnerima eventa, također. Ovaj put ih neću sve spominjati jer ipak je ovo kolumna. Bit će prilike da ih još nahvalimo i zahvalimo im, a svi oni koji dolaze na event imat će prilike i osvojiti neku od njihovih prigodnih nagrada.

Kaj da velim?

Moj poduzetni sjever se angažirao na sve strane. I zapravo nije ni čudo da imamo manju nezaposlenost, da puno izvozimo, radimo, zarađujemo i imamo uređene okućnice i na svakoj drugoj kući tabla firme ili obrta. Moj poduzetni sjever pokazao je svoje pravo poduzetničko lice i mogu samo reći da sam sretna i ponosna na sjevernu Hrvatsku jer jedino ovako možemo naprijed, radom i iskrenom podrškom.

Vidimo se u četvrtak!

Veselim se!

Link na karte, ako ih još ima.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije