Ivančica u cijelosti preuzela Bambi, postaje dio Froddo brenda

Tvrtka Ivančica iz Ivanca s 1. srpnja u potpunosti je pripojila trgovačko društvo Bambi iz Varaždina.

Nastavak je to poslovnog procesa započetog znatno ranije, budući da je Ivančica većinski vlasnik Bambija postala još u ožujku 2013. godine.

Od 1. srpnja Ivančica pripajanjem preuzima svu pokretnu i nepokretnu imovinu, prava i obveze trgovačkog društva Bambi. Akvizicijom Bambija u poslovanje Ivančice brend Bambi postaje dio Froddo brenda, priopćili su iz Ivančice.

– Objedinjavanjem dječjih brendova Froddo i Bambi u jedan jačamo snagu na tržištu, kako na domaćem, tako i na inozemnom te stvaramo novu priliku kako za kupce, tako i za tvrtku. Povezivanje brendova rezultat je promišljanja budućnosti tvrtke, i odgovor na nove zahtjeve tržišta te potrebe i želje kupaca – riječi su Nade Zver, direktorice Ivančice.

U narednom razdoblju počinje ‘rebranding’ prodajnih mjesta Bambi. Bambi trgovine dobit će novi izgled, a poslovanje će nastaviti pod imenom Froddo.

Iz Ivančice najavljuju da će, osim pripajanja Bambija, i brend Froddo od jeseni zaživjeti uz novu filozofiju, koja uključuje novi vizualni identitet te novi shop koncept.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije