Ivančica preuzima Bambi, očekuju se brojne promjene

Tvrtka Ivančica d.d. vodeća hrvatska tvrtka u proizvodnji obuće za djecu i odrasle u okviru već prethodno najavljenih novosti u poslovanju koje je postepeno uvodila od ožujka 2013. godine, kada je postala većinski vlasnik tvrtke Bambi d.o.o., nastavlja s provođenjem dugoročne strategije.

Od 1. srpnja, Ivančica d.d. je pripajanjem preuzela svu pokretnu i nepokretnu imovinu, prava i obveze trgovačkog društva Bambi d.o.o.

Akvizicijom Bambija u poslovanje Ivančice d.d., brend Bambi postaje dio Froddo brenda čime se stvara još snažniji brend dječjeg segmenta, kako u proizvodnji, tako i u dizajnu.

– Objedinjavanjem dječjih brendova Froddo i Bambi u jedan jačamo snagu na tržištu, kako na domaćem, tako i na inozemnom te stvaramo novu priliku kako za kupce, tako i za tvrtku. Povezivanje brendova rezultat je promišljanja budućnosti tvrtke i odgovor na nove zahtjeve tržišta te potrebe i želje kupaca – istaknula je Nada Zver, direktorica Ivančice d.d.

U narednom će se periodu odvijati rebranding prodajnih mjesta Bambi, Bambi trgovine dobit će novi izgled, a poslovanje će nastaviti pod imenom Froddo.

Osim pripajanja Bambija, i brend Froddo će od jeseni zaživjeti uz novu filozofiju koja uključuje novi vizualni identitet te novi shop koncept.

Tvrtka Ivančica iduće godine obilježava 70 godina postojanja.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije