IZBORI Zdenko Đula (HDZ) kreće u borbu za gradonačelnika Ivanca!

– U borbu za gradonačelničko mjesto u Ivancu, iz redova HDZ-a, kreće Zdenko Đula kojem će, u slučaju pobjede, zamjenik biti Zdenko Đuras, također član Hrvatske demokratske zajednice – istaknuto je danas, 9. ožujka, na HDZ-ovoj konferenciji za medije.

Na predstavljanju je izneseno kako je riječ o mladim i ambicioznim ljudima – snazi koja će pokrenuti Ivanec.

– Svima u Ivancu dosta je 16 godina dosadašnje vlasti, vrijeme je da se to prekine! – kazao je Vladimir Lacković, predsjednik
Gradske organizacije HDZ-a Grada Ivanca.

Zdenko Đula je 38-godišnjak iz Jerovca nedaleko Ivanca, diplomirao je na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, nakon čega se zaposlio u HEP distribuciji d.o.o. Elektra Varaždin na mjestu samostalnog inženjera. Od siječnja 2007. godine radi na radnom jestu rukovoditelja Pogona Ivanec u sklopu HEP Operatera distribucijskog sustava Elektre. Strast mu je kolekcionarstvo, a u slobodno vrijeme bavi se ribolovom.

– U Ivancu mnogo toga ne štima, a dokaz tomu je raskol dugotrajne koalicije SDP-a i HNS-a. Mi smo tu da to promijenimo i naš grad učinimo ljepšim! Cilj nam je ravnomjerni razvoj grada Ivanca, bez obzira na političko opredjeljenje stanovnika koji tamo žive. Nadalje, potrebno je u ivanečku osnovnu školu uvesti jednosmjensku nastavu. Osim toga, primjetili smo veliko zalaganje vatrogasaca na našem području. Rad operativnih vatrogasaca nagradili bismo oslobađanjem plaćanja komunalne naknade – iznio je ukratko Đula i dodao kako je uvjeren u pobjedu.

Za mjesto zamjenika gradonačelnika borit će se 34-godišnji Zdenko Đuras koji je diplomirao na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci. Nakon toga se zaposlio u križevačkom trgovačkom lancu, a suvlasnik je i tvrtke Elektro Kruno d.o.o. Aktivni je član DVD-a Margečan, a sa zvanjem vatrogasni časnik na funkciji je tajnika DVD-a.

– U kampanji se neću osvrtati u prošlost jer smatram kako je vrijeme da se okrenemo budućnosti. Ivanec treba postaviti na noge, krajnje je vrijeme da se primimo posla! – kazao je Đuras.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije