SLUČAJ F Dubravko Bilić: ‘Ovo je privatna stvar između dječaka i Kišića’

Ludbreški gradonačelnik Dubravko Bilić još se nije oglasio u vezi ‘slučaja Kišić’ iliti ‘slučaja F’, koji potresa ne samo širu lokalnu političku scenu, nego bi mogao, ili već je, uzdrmati i sam županijski SDP, stranku kojoj Bilić pripada.

> OBRAT Filip B.: ‘Primio sam lažne poruke potpisane imenom Alena Kišića!’

– Nema potrebe da se očitujem o tome slučaju. To je privatna stvar između dječaka i Alena Kišića – odgovorio nam je Bilić na pitanje kako to da dosad nije reagirao.

Odbacio je i medijske napise u kojima stoji da iza svega stoje unutarstranački sukobi unutar SDP-a. A posebno je odbacio da bi ikakvog ‘razmimoilaženja’ bilo između njega i Alena Kišića, predsjednika varaždinskog SDP-a.

– Ne vidim na čemu bi se uopće ta razmimoilaženja mogla temeljiti. Kišić je predsjednik varaždinskog SDP-a, ja sam ludbreškog, ne postoje nikakva preklapanja. Sva ta pisanja o unutarstranačkim sukobima ne stoje – jasno poručuje Bilić.

Upitali smo ga i o mogućem ‘preklapanju’ između njega i Kišića na sljedećim izborima za predsjednika Županijske organizacije SDP-a.

– Daleko je još do toga. Pred nama su lokalni izbori. Prvo treba vidjeti kako će oni završiti i što će se nakon toga promijeniti – kaže Dubravko Bilić.

I dok Bilić smatra da nema potrebe da se oglasi u ‘slučaju Kišić’, reagirao je kao ludbreški gradonačelnik na ‘slučaj Zember’.

> Gradonačelnik Ludbrega Dubravko Bilić: ‘Dajem podršku ravnateljici Sanji Zember’

Kako to, s obzirom da ni kao gradonačelnik Ludbrega ni kao predsjednik ludbreškog SDP-a nije službeno povezan s Općom bolnicom Varaždin?

– Dao sam podršku dr. Sanji Zember kao našoj sugrađanki – obrazlaže gradonačelnik.

Ono što je u toj reakciji bilo neobično je to što je ona bila u suprotnosti sa stavom njegove stranke SDP-a, koju je svojim glasovanjem na sjednici Upravnog vijeća jasno ‘artikulirala’ Jasminka Begić, predstavnica Varaždinske županije u Upravnom vijeću iz redova SDP-a, koja je glasala za smjenu ravnateljice Zember.

> Pokrenuta smjena Sanje Zember, ona kaže: ‘Bolnica nije politički poligon!’

– Ja jesam član stranke, ali sam prije svega gradonačelnik Ludbrega i odgovaram stanovnicima ovoga kraja – odgovorio je Dubravko Bilić.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije