Reformisti: ‘Iza Štromarovog imena i rada stoji jedno veliko ništa’

Županijska organizacija Narodne stranke – Reformisti u svom se priopćenju obrušila na rad varaždinskog župana Predraga Štromara.

> ‘Čačić je bivši političar, bivši gospodarstvenik i privilegirani umirovljenik’

Priopćenje prenosimo u cijelosti.

‘Potpuno razumijemo župana Štomara i njegove frustracije obzirom da nije i ne može odgovoriti niti na jednu iznesenu i lako provjerljivu činjenicu.

Osam godina obećava nove škole, bolnicu i aglomeraciju i osam godina traži krivce i alibije jer nije ni započeo, a kamoli realizirao niti jedno od velikih obećanja.

Župan za kojeg nitko izvan ove županije nije nikad ni čuo, zaista ni po čemu ne može biti spomenutu istoj razini sa gospodinom Čačićem i pojmovima oslobođenja Varaždina, izgradnje autocesta, tisuće stanova POS-a i desetine izgrađenih škola i dvorana, jer iza njegovog imena stoji jedno veliko ništa u prošlosti i neupitno ništa u budućnosti.

Pojam srama, za čovjeka koji je na funkciju župana došao iz tvrtke koju je osnovao gospodin Čačić i koja mu je omogućila kruh kad se našao na cesti, očito je potpuno nepoznat.

Dožupani Kišić i Košić spomenuti su u kontekstu činjenice da bi bilo normalno očekivati i njihovi dio odgovornosti, ali i spoznaje da bi i najsposobniji ljudi vođeni ovako nesposobnim županom postigli isti rezultat.’ – stoji u priopćenju.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije