Štromar: Jasno mi je da je počela predizborna kampanja, ali nije mi jasan SDP

Propali natječaji aglomeracije i još na to saznanje da direktor Varkoma Vlado Vlašić nije plaćao svoje usluge varaždinskoj javnoj tvrtki Čistoći potakli su mnoge političke opcije na komentar stanja. Zadnji među njima je Predrag Štromar, zamjenik predsjednika HNS-a, predsjednik Županijske organizacije HNS-a Varaždinske županije i župan Varaždinske županije.

– Potpuno mi je jasno da je započela predizborna kampanja za lokalne izbore iduće godine i zato me ne čudi napad HDZ-ovaca na HNS-ovce, gradonačelnika Habuša, direktora Vlašića i mene. Pogotovo ovdje na Sjeveru jer pet sjevernih županija nema ni jednog ministra u Vladi RH, pa napadima žele skrenuti pozornost što nemaju nikakvog utjecaja u Vladi te skrivaju činjenicu i ne žele da javnost sazna kako su neke lobističke grupe i Most uspjeli izlobirati da se PDV za ugostiteljstvo na Jadranu zadržao na 13 posto, dok će se našim ugostiteljima naplaćivati PDV od 25 posto – stoji u priopćenju koje potpisuje Predrag Štromar.

I dok su mu predbacivanja HDZ-a zasmetala, kritike iz varaždinskog SDP-a više su ga zbunile.

– S druge strane, nije mi jasno zašto gradski SDP ne razgovara s direktorom Vlašićem i provjeri kakvo je stanje, nego vjeruje jednom listu koji ionako ne objavljuje službene demantije već uporno iznosi informacije u korist određenih političkih grupacija – izjavio je župan Predrag Štromar.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije