HDZ-ovci se družili na Grebengradu uoči Dana pobjede i domovinske zahvalnosti

Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, a u organizaciji Zajednice branitelja HDZ-a ‘Gojko Šušak’ i Mladeži HDZ-a Varaždinske županije u nedjelju 31. srpnja održano je druženje na Grebengradu.

Na samom početku kod spomenika hrvatskim branitelja s novomarofskog područja počast su odali te se obratili nazočnima predsjednik Zajednice branitelja Željko Dvekar te predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Varaždinske županije i saborski zastupnik Anđelko Stričak, a vijenac je položila predsjednica Mladeži Viktorija Horg.

Stožerni brigadir Željko Dvekar u svom govoru prisjetio se doprinosa u Domovinskom ratu varaždinskih postrojbi i to 104. brigade HV, 5. bojne Tigrova, 7. gardijske brigade Puma, čiji je i sam bio pripadnik, varaždinskih policajaca u obrani Vukovara, te SJP Roda, dok je Stričak u svom govoru pozvao na zajedništvo. Pozvao je sve prisutne da ne nasjedaju na pozive provokatora koji žele dijeliti na ‘mi ili oni’.

Druženje branitelja odvijalo se i na športskim terenima, igrali su se odbojka i nogomet, a za sve sudionike, goste, branitelje i mladež pripremljen je i vojnički grah te je uz glazbu druženje nastavljano do kasnih večernjih sati.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije