Robert Podolnjak prvi na MOST-ovoj kandidacijskoj listi u III. izbornoj jedinici

MOST nezavisnih lista izaći će na predstojeće izbore za Hrvatski sabor u III. izbornoj jedinici s kandidatima iz sve tri županije koje čine tu izbornu jedinicu i s listom koja sadrži jednaki broj žena i muškaraca.

Na prva tri mjesta liste su kandidati iz tri županije. Prvi na listi je prof.dr.sc. Robert Podolnjak, profesor na Pravnom fakultetu u Zagrebu, nositelj nezavisne liste i vijećnik u Gradskom vijeću Grada Varaždina.

Druga na listi je Gordana Vuković, stručni specijalist inženjer poljoprivrede (Novakovec, općina Podturen), zaposlena u Agenciji za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju i aktivni sudionik u radu raznih udruga sa područja stočarstva, poljoprivrede i zaštite autohtonih poljoprivrednih proizvoda u Međimurju.

Treći na listi je Zlatko Horvat, dr.vet.med., nositelj nezavisne liste i vijećnik u Općinskom vijeću općine Krapinske Toplice.

Također, među kandidatima na listi su, između ostalih Stjepan Bistrović, vlasnik ‘Poljoprivrednog gospodarstva Bistrović’, nositelj nezavisne liste i vijećnik (jedno vrijeme i predsjednik) Općinskog vijeća Općine Cestica, Marijan Lončarić, koji je obnašao dužnost predsjednika Općinskog vijeća Općine Gornji Kneginec, Nevenka Suhić, novinarka i ranija dugogodišnja urednica Radia Varaždin, Karmelita Pavliša dipl. oecc., predsjednica Općinskog vijeća Općine Krapinske Toplice, Mateja Obadić, studentica prava, Leonard Fulir, dr.vet.med, koji je obnašao dužnost predsjednika Općinskog vijeća Općine Zlatar Bistrica te Karel Benko, nositelj nezavisne liste i vijećnik u općinskom vijeću Općine Cestica.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije